Injectadora – Muntadora de Motlles

Terrassa

Publicat el: 29/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 29/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa INJECTADOR/A – MUNTADOR/A DE MOTLLES per a treballar en horari de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 15 a 18h i amb ubicació a Terrassa. Competències: Habilitats manipulatives i habilitats mecàniques. Competències d’organtizació. Treball en equip. Informem que per participar del procés de selecció, les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic i es demanarà la inscripció a la pròpia oferta publicada a la nostra web.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08220 TERRASSA

Detall de les funcions del lloc de feina

Col·laborar en l’elaboració de les instruccions de fabricació i revisar les d’autocontrol. Inspecció (autocontrol) durant la fabricació (visual i dimensional). Supervisió del personal que participa en les tasques de manipulació en les màquines d’injecció. Controlar la producció. Assegurar la traçabilitat de producte. Preparació de les màquines d’injecció. Col·locació dels motlles en màquines d’injecció. Manteniment preventiu dels motlles. Registre d’interaccions. Arxivar els documents generats durant les activitats ressenyades. Mesclat, dosificació i preparació de formules. Manteniment màquines i equips d’ injecció.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 3 anys. Es precisa experiència en lloc de treball similar.
  • Competències / coneixements: estudis de grau mig o equivalent, formació en relació als processos d’injecció i mecànica industrial, idiomes: castella i català a nivell mig.

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030520

Persona de contacte: Rosa