Manager Residus Municipals BCN

Barcelona

Publicat el: 17/10/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 17/10/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs a la solució de Residus com a responsable de projecte i t’orientaràs particularment al planejament i la implantació de la recollida selectiva de residus municipals i al disseny dels serveis de recollida, realitzant tot el procés d’acompanyament fins a la seva implementació i seguiment posterior.

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Liderar estudis d’assessorament relacionats amb els serveis urbans (recollida de residus, neteja viària i deixalleries) i exercir el control tècnic, econòmic i administratiu del projecte. o Liderar ofertes per a licitacions públiques i sector privat. o Redactar de forma sintètica les memòries tècniques, ofertes o altres documents que el treball requereixi segons els procediments i criteris de qualitat establerts a l’organització. o Analitzar, interpretar dades i presentar els resultats obtinguts. o Aplicar les estratègies i objectius comercials de la unitat de negoci, identificant oportunitats i tendències del mercat com també desenvolupar propostes de nous serveis. o Gestionar i desenvolupar l’equip de treball: coordinar les càrregues de treball, detectar i dotar als projectes dels recursos humans necessaris, detectar les diferents necessitats de formació, garantir la transferència de coneixement, metodologia i política d’empresa, entre d’altres o Concretar els requisits de l’encàrrec amb l’empresa client i fer-ne l’acompanyament durant el procés. o Estar al dia en tendències relacionades amb la gestió de residus, aplicacions web, etc. La tipologia de projectes habituals seran estudis relacionats amb els models de recollida selectiva de residus municipals, pagament per generació, disseny de serveis urbans, plans de gestió, suport legal i operatiu en la gestió de residus entre altres.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’una empresa amb el segell b corp™ on tenim cura del nostre impacte ambiental, cultural i social a través dels nostres valors i compromís amb l’entorn. o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable amb uns companys/es encara més acollidors/es i motivadors/es. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o projecció i carrera professional personalitzada per a que aconsegueixis la teva millor versió. o formació continua i recursos formatius internacionals al teu abast. A anthesis academy tindràs accés a diversos recursos en anglès per a que puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector. o teleworking, una forma de treballar sostenible. o estabilitat laboral i creixement professional per a que res t’aturi cap a l’èxit. o oportunitats internacionals i una networking global. o participació en projectes d’iniciativa i responsabilitat social. o jornada completa amb horari flexible, de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h. o 4 setmanes de jornada intensiva a l’estiu. Treballaràs de 8h a 15h i gaudiràs de les tardes d’estiu. o retribució negociable segons l’expertesa aportada. o retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport). o incorporació immediata. T’esperem a la nostra oficina de barcelona, madrid o a l’ecoedifici de manlleu.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 4 anys. Valorem experiència a partir de 4 anys en: o planejament i implementació de la recollida selectiva de residus municipals i disseny de serveis urbans. o gestió de projectes i equips de treball. o tracte amb empreses client i relacions comercials. o coneixement de l’àmbit de la gestió de residus (municipals). o empreses de serveis urbans, consultories especialitzades en residus municipals o en ajuntaments a l’àrea de residus.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació universitària en titulacions steam: ciència, tecnologia, enginyeria o matemàtiques. o coneixement sobre la gestió de residus municipals i els serveis urbans. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i anglès (mínim b2-c1). o informàtica: microsoft office (excel). valorarem també: o màster o postgrau finalitzat o cursant el darrer any en gestió, tractament i valorització de residus; enginyeria ambiental; tecnologies ambientals; gestió ambiental; sostenibilitat o titulació equivalent. o conèixer les eines de sistemes d’informació geogràfica – sig (arcgis o qgis). o estar al corrent de la normativa aplicada al sector dels residus. o que estiguis en disposició d’un certificat de discapacitat. les teves competències i habilitats: o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o orientació comercial i comunicació assertiva o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o lideratge. o intel·ligència emocional i social. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06028271

Persona de contacte: Sara