Oficial electricista energia solar – fotovoltàica

Santpedor

Publicat el: 12/01/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Salari: 2100€

- 2300€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 12/01/2023

Salari: 2100€

- 2300€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

Seleccionem a un/a OFICIAL ELECTRICISTA en ENERGIA SOLAR -FOTOVOLTAICA per a empresa del sector de les energias renovables (solar fotovoltaica, solar termica, energia geotèrmica, biomassa, energia eòlica situada a Santpedor , Barcelona)

BARCELONA – BAGES – 08251 SANTPEDOR

Detall de les funcions del lloc de feina

– Realitzar la part elèctrica d’una instal·lació fotovoltaica per autoconsum a nivell industrial i domèstic, també camps FV. – Muntatge de quadre, proteccions, inversor, cablatge AC i CC residencial. – Instal·lació de Q.E de control i proteccions de l’autoconsum solar. – Experiència en la configuració de la connexió entre els panels solars fotovoltaics – Treball en coberta i en altura (cables, safates i cablejats de senyal/comunicació). – Maneig i coneixements d’eines d’utillatge. – Muntatge en obra de plaques solars, estructura d’alumini, cablejats, proteccions i inversors.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 5 anys. – formació mínima fp ii o grau superior en electricitat i electrònica i/o fpii o grau superior en energies renovables. – experiència mínima de 10 anys en empreses en energia fotovoltaica. – valorable prl 60h (recurs preventiu) + 6h (especialitat en electricitat) + 8h (treballs en altura) – valorable curs d’ancoratge. – valorable manipulació d’elevadores. – persona responsable, seriós, amb bona actitud i iniciativa. – ganes d’aprendre, empenta i motivació pel treball. – es requereix persona proactiva i meticulós amb el seu treball. – permís de conduir b i vehicle propi. Desplaçament durant la jornada laboral amb furgoneta d’empresa. – ubicació: província de barcelona.
  • Estudis primaris complets
  • Estudis primaris complets – educació primària
  • Espanyol (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
  • Competències / coneixements: – persona responsable, seriós, amb bona actitud i iniciativa
  • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a tecnic.comercial@helpointserveis.com

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06032542

Persona de contacte: Jessica