Personal Administrativa de projectes

Sant Quirze del Vallès

Publicat el: 20/04/2023 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 20/04/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa personal administratiu de projectes amb horari de dilluns a dijous de 8 a 17h (amb 30 minuts per dinar) i divendres de 8 a 14h i amb ubicació a Sant Quirze del Vallès. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08195 SANT QUIRZE DEL VALLES

Detall de les funcions del lloc de feina

Gestió administrativa de la comptabilitat, la facturació i la comunicació amb el client. Elaboració de la documentació, control i gestió dels processos, qualitat i anàlisi normatiu. Suport al control de projectes i de riscos. Recopilar normes per ajudes a empreses. Gestionar i revisar la documentació i tramitació de sol·licitud d’expedients. Gestionar la justificació d’expedients.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Les competències que es tindran en compte en aquest procés de selecció son: responsabilitat. proactivitat. rigorositat. coneixements de la documentació mercantil. requisits: experiència en gestió d’expedients administratius i/o administració de projectes d’enginyeria, informàtica, gestió administrativa o similar.
  • Títol fp de grau superior
  • Competències / coneixements: es requereix nivell alt d’office i de català en redacció valorable anglès valorable carnet de conduir tipus b i vehicle propi

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06039695

Persona de contacte: Rosa