Personal Auxiliar Clínica oftalmològica

Rubí

Publicat el: 19/04/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 19/04/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa personal auxiliar de clínica oftalmològica amb horari: Setmana 1 – dilluns de 13.30 a 19.30h, dimarts de 15 a 20.30h, dimecres de 9 a 14h i 15.30 a 20h (consulta Barcelona). Setmana 2 – dilluns de 13.30 a 19.30h, dimarts de 15 a 20.30h, dimecres de 9 a 14h, divendres de 9 a 13.30h i amb ubicació a Rubí. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08191 RUBI

Detall de les funcions del lloc de feina

Atenció bàsica al pacient: Recepció del pacient Creació de la història clínica Presa de primeres mesures d’agudesa visual amb autorefractòmetre Organització i passi de pacients entre les diferents consultes Instilar gotes de dilatació, anestèsia etc… Assistència a optometristes i oftalmòlegs: Ajudar en la realització de proves optomètriques complementàries als optometristes tals com la campimetria Ajudar l’oftalmòleg en consulta amb la col·locació del pacient per a una correcta exploració Assistència al quiròfan: Preparació del pacient: Explicació al pacient del preoperatori i postoperatori Esterilització del material quirúrgic Treballs administratius: Atenció de trucades telefòniques Gestionar agendes dels doctors i donar cites a pacients Facturació de les visites diàries i tancament de caixa Facturació de mútues i petició d’autoritzacions Fer pressupostos de cirurgia per als pacients Comunicació amb pacients (recordatoris de visites)

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 mesos. Busquem una persona activa, amb actitud, empàtica i amb “do de gent” es valorarà: experiència prèvia a centre mèdic similar o hospital. domicili a rubí o voltants.
  • Títol fp de grau mig
  • Competències / coneixements: certificat de profesionalitat català llengua pròpia castellà llengua pròpia microsoft excel domini entorn office es valorarà que tingui coneixement d’alguna eina de gestió d’agenda i pacient en altres centres previs

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06039663

Persona de contacte: Rosa