PERSONAL DE CUINA

RUBÍ

Publicat el: 25/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 25/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa cuiner/a per a residència de gent gran, de 8 a 14 h i amb ubicació a Rubí. Treball de dilluns a diumenge amb dos dies de descans setmanal alterns segons calendari, un cap de setmana al mes. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08191 RUBI

Detall de les funcions del lloc de feina

Preparació dels àpats segons els menús preestablerts i conforme als requeriments nutricionals, tant pel que fa a la dieta bassal com per la dieta de textura modificada. Realització i recepció de les comandes, control d’estoc dels aliments i estris de cuina. Control del magatzem d’alimentació així com de la cambra frigorífica i els congeladors, control i anàlisi de perills i punts crítics de control Manteniment net i ordenat del lloc de treball Emplenament dels registres relacionats amb les tasques pròpies d’hostaleria.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Experiència laboral en relació al lloc vacant
  • Competències / coneixements: es requereixen estudis de grau mig, nivell mig-alt de català i nivell alt de castellà, permís de conduir tipus b i carnet de manipulador/a d’aliments

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030163

Persona de contacte: Rosa