Personal de Suport- connectora comunitària

Rubí

Publicat el: 05/05/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 05/05/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa personal de suport-connector/a comunitari/a amb horari de dilluns a dissabtes de 13.00 fins 17.00h amb els descansos legals i amb ubicació a Rubí. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08191 RUBI

Detall de les funcions del lloc de feina

Oferir i garantir el suport a les persones usuàries del servei d’atenció diürna tant a l’hora de dinar com en la participació-connexió en les activitats que es duguin a terme durant la primera franja horària de la tarda i fins al final de la jornada. Detectar oportunitats de participació/col·laboració/contribució en la comunitat. Coordinar-se amb la resta de l’equip de suport de l’empresa i registrar i fer traspàs de la informació. Adaptar i facilitar la informació de manera accessible a les persones (lectura fàcil, imatges, vídeos…) Avaluar i fer seguiment de les activitats en comunitat, i del serveis i recursos comunitaris. Identificar i prioritzar els espais i recursos de la comunitat com a escenari principal on oferir suport a les persones.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys
  • Competències / coneixements: cicles formatius de grau superior coneixement i formació en atenció centrada en la persona (acp) castellà i català microsoft office xarxes permís de conduir b

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06040826

Persona de contacte: Rosa