Personal Directiva Servei Residencial d’Atenció a Adults

Barcelona

Publicat el: 17/05/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

Salari: 2638€

- 2638€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 17/05/2022

Salari: 2638€

- 2638€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Direcció de Servei Residencial d’Atenció a Adults de Salut mental i Servei residencial d’atenció a persones amb problemes de drogodependències. Assumeix l’impuls de l’acció coordinada i participativa de l’equip i esdevé responsable de l’assoliment dels objectius a nivell d’organització i gestió del servei davant l’entitat gestora, la qual, a través dels seus representants, respon del bon funcionament del mateix davant l’administració Dirigeix i gestiona el servei amb criteris d’eficàcia i eficiència, en les vessants; persones ateses, equip humà, recursos econòmics, recursos materials i d’infraestructura i processos d’intervenció complint els objectius marcats en el projecte del servei, d’acord amb els criteris establerts per la Direcció de l’entitat.

Detall de les funcions del lloc de feina:

Representar legalment, per l’acompliment dels drets i deures de les persones ateses vinculades al servei. Gestionar els ingressos i derivacions al servei, així com els processos d’atenció i educatius assignats. Responsabilitzar-se de les relacions institucionals amb serveis de referència. Complir i fer complir les normatives d’aplicació Responsabilitzar-se de la documentació marc del servei; PEC, RRI, PA, MA, de forma participativa. Seguiment i control dels diferents processos del servei per prestar un servei de qualitat. Responsabilitzar-se de la planificació i gestió dels RRHH Executar les directrius establertes per la Direcció General. Orientar-se a l’acompliment dels objectius del servei; establint una organització adequada a les necessitats i encàrrec. Impuls i supervisió de la millora contínua Relació amb les persones ateses, familiars i/o entitats tutelars.

Requeriments mínims

  • Experiència 2 anys. Imprescindible experiència en atenció a la Salut mental i a l’atenció a les drogodependències. Imprescindible experiència en direcció i gestió d’equips.
  • TÍTOL DE GRAU
  • Psicologia
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: Formació complementària en l’àmbit d’atenció a la salut mental i les drogodependències

Com inscriure's a la formació?

Envía CV: jordiau@sinergia.org

Des de: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06018359

Persona de contacte: Jordi Autet