Responsable projectes de formació corporativa

Barcelona

Publicat el: 07/12/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 07/12/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs a la solució de Formació Corporativa i participaràs en el disseny, desenvolupament i seguiment dels projectes de formació corporativa en Sostenibilitat. Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i d’una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona proactiva amb ganes de créixer i que estigui compromesa amb la transformació sostenible de la propera dècada. L’ONU ho té clar, ens espera “la dècada decisiva”, t’apuntes a la revolució sostenible?

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? Exercir el control tècnic i administratiu de projectes relacionats amb la formació corporativa, la gestió del canvi i la sostenibilitat: o Gestionar i fer seguiment econòmic dels projectes, elaborar ofertes, pressupostos i escandalls. o Coordinar projectes educatius i projectes de formació corporativa. o Elaborar propostes formatives d’e-learning, gamificació i experiències formatives. o Elaborar informes de resultats. o Coordinar equips de treball. o Gestionar i interactuar amb clients i proveïdors. Liderar equips de treball: o Gestionar l’equip de treball i coordinar-lo per assolir l’objectiu definit. o Acompanyar al equip en el desenvolupament dels projectes aportant un tret diferencial mitjançant la pròpia expertesa i coneixement del sector. o Realitzar sessions internes de formació. o Quan es requereixi, participar en el procés de selecció i realitzar la tutoria i acollida en el procés de benvinguda de l’equip i en pràctiques. Participar en desenvolupament de negoci y creació de productes formatius propis: o Establint requisits estratègics per a la línia de serveis formatius. o Supervisar e informar sobre la dinàmica i productes de la competència o Identificar necessitats emergents del mercat i noves solucions per a la millora de productes. o Desenvolupar propostes de valor que ajudin a fer créixer la línia de productes formatius. Elaborar ofertes i detectar noves oportunitats de continuïtat amb l’empresa client. Participar en grups de treball interns de temàtiques específiques i mantenir una participació activa per detectar oportunitats i àrees de treball a potenciar/millorar.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 6 anys. Valorem l’experiència a partir de 6 anys en: o desenvolupament de tasques de gestió i disseny de projectes de formació corporativa. o producció i gestió de formacions e-learning. o sostenibilitat corporativa.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Anglès (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació universitària de grau, diplomatura o llicenciatura en: ciències ambientals, biologia, geografia, química, enginyeria, pedagogia, psicologia, antropologia, humanitats, història o titulacions similar. o màster, postgrau o doctorat en: sostenibilitat corporativa, responsabilitat social corporativa; e-learning; educació tic; educació inclusiva; innovació educativa; animació telemàtica i formació xarxa; tecnologies educatives; disseny tecno-pedagògic de programes; formació del professorat, sostenibilitat corporativa o similars. o experiència en: o desenvolupament de projectes de formació corporativa. o projectes de consultoria y sostenibilitat corporativa. o projectes vinculats a la gestió del canvi a nivell corporatiu. o creació de projectes de e-learning. o creació de continguts didàctics sobre sostenibilitat. o gestió i coordinació de projectes. o capacitat per gestionar múltiples fluxos de treball. o coneixements d’e-learning i plataformes lms (moodle o similar). o caràcter obert i capacitat de relació amb els integrants de l’equip. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i anglès (c1). o informàtica: microsoft office (excel, word, powerpoint), outlook i entorn google. o disponibilitat per desplaçar-se. valorarem també: o formació complementària en: gestió del canvi, desenvolupament i retenció de talent, gestió i lideratge d’equips; gamificació i serious games; comunitats professionals de l’aprenentatge; gestió de projectes; transformació digital o similars. o coneixements tècnics en: learning analytics, metodologies agile, gestió de projectes d’innovació,… les teves competències i habilitats: o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o orientació comercial i comunicació assertiva. o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o lideratge. o intel·ligència emocional i social. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06031127

Persona de contacte: Sara