TÈCNICA D’INTERMEDIACIÓ LABORAL

Prat de la Riba

Publicat el: 07/05/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

Salari: 2200€

- 2500€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 07/05/2024

Salari: 2200€

- 2500€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Cerquem un Tècnic/a en Intermediació Laboral, la persona seleccionada s’encarregarà de realitzar les següents funcions: Prospecció de teixit empresarial, realitzar intermediació per programa d’orientació i inserció laboral de punts d’actuació de Barcelona , cercar acords de col·laboració i establir sinèrgies amb les empreses, informar sobre el mercat laboral a les persones ateses als programes, gestionar ofertes de feina i la documentació pertinent (establerta en la gestió d’ofertes) i la tramesa de dades de caràcter personal. Estem cercant professionals amb capacitat de comunicació empàtica, coneixement del sector social, i concretament de programes d’orientació laboral, visió estratègica de dinamització de relacions amb empreses així com coneixements dels processos de desenvolupament competencial per a l’ocupació. Oferim: Jornada de 38,5 hores Sou: 2405€ bruts per 12 pagues Contractació: Fixe Discontinu – incorporació immediata Localitat: Tarragona ( Avinguda de Roma, Prat de la Riba, Reus i Tarragona)

TARRAGONA – TARRAGONÈS – 43002 TARRAGONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Prospecció de teixit empresarial, realitzar intermediació per programa d’orientació i inserció laboral de punts d’actuació de Tarragona , cercar acords de col·laboració i establir sinèrgies amb les empreses, informar sobre el mercat laboral a les persones ateses als programes, gestionar ofertes de feina i la documentació pertinent (establerta en la gestió d’ofertes) i la tramesa de dades de caràcter personal.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral temporal (12 mesos)
  • Jornada completa
  • Salari mensual brut des de ‘2200’ fins a ‘2500’

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran de disposar de: titulació universitària de l’àrea social (valorable) –> psicologia, pedagogia, psicopedagogia. català i castellà: parlat i escrit correctament.
  • Diplomatura o enginyeria tècnica – educació social

Com inscriure's a la formació?

Incriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06064619

Persona de contacte: RRHH Fundació Intermedia