Tècnica E-learning

Manlleu

Publicat el: 14/10/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 14/10/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs a la solució de Formació Corporativa i participaràs en el disseny i creació de nous mòduls de contingut e-learning i formacions corporatives relacionades amb el sector de la Sostenibilitat.

BARCELONA – OSONA – 08560 MANLLEU

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Fer el disseny instruccional de continguts formatius e-learning. o Disseny i maquetació amb software de e-learning (Articulate o similar). o Administració i gestió de LMS. o Interpretació i anàlisis de continguts formatius diversos. o Crear activitats d’aprenentatge atractives i continguts del curs interessants que millorin la retenció i la transferència. o Vetllar per la qualitat didàctica i estètica dels materials a produir, la interfície d’usuari i el producte final. o Definir indicadors i instruments d’avaluació. o Enriquir el contingut didàctica a través de material, recursos i mitjans de suport (àudio, vídeo, simulacions, jocs de rol o altres tipus, etc.). o Treballar amb experts en temes i identificar les necessitats de formació de l’audiència, especialment en entorns corporatius. o Dinamització d’activitats, sessions formatives o espais d’aprenentatge. o Col·laborar amb professionals d’altres àmbits. o Vetllar pel compliment de cronograma i entrega de productes. o Mantenir la gestió documental del projecte.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada completa
 • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’una empresa amb el segell b corp™ on tenim cura del nostre impacte ambiental, cultural i social a través dels nostres valors i compromís amb l’entorn. o formar part d’un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o ambient de treball agradable amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o projecció i carrera professional personalitzada per a que aconsegueixis la teva millor versió. o formació continua i recursos formatius internacionals al teu abast. A anthesis academy tindràs accés a diversos recursos en anglès per a que puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector. o teleworking, una forma de treballar sostenible. o estabilitat laboral i creixement professional per a que res t’aturi cap a l’èxit. o oportunitats internacionals i una networking global. o participació en projectes d’iniciativa i responsabilitat social. o jornada completa amb horari flexible, de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h. o 4 setmanes de jornada intensiva a l’estiu. Treballaràs de 8h a 15h i gaudiràs de les tardes d’estiu. o retribució negociable segons l’expertesa aportada. o retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport). o incorporació immediata. T’esperem a la nostra oficina de barcelona o a l’ecoedifici de manlleu.

Requeriments mínims

Requisits

 • Experiència 1 anys. Valorem l’experiència entre 0 i 2 anys en: o disseny de formació e-learning amb articulate o softwares similars. o gestió i administració de lms / sistema de gestió de l’aprenentatge
 • Títol de grau
 • Títol de grau – ciències ambientals
 • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
 • Anglès (parlat b2 – avançat, escrit b2 – avançat)
 • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació universitària de grau, diplomatura o llicenciatura en: ciències ambientals, biologia, geografia, química, enginyeria, pedagogia, psicologia, antropologia, humanitats, història o titulacions similar. o experiència en: – desenvolupament de projectes de formació corporativa. – creació de projectes de e-learning. – creació de continguts didàctics. – ús d’eines d’autor i virtualització de recursos digitals i cursos e-learning (articulate storyline). – avaluació de formacions. o coneixements d’e-learning i plataformes lms (moodle o similar). o caràcter obert i capacitat de relació amb els integrants de l’equip. o idiomes: català (c1), castellà (c1) i anglès (mínim b2). o informàtica: microsoft office (excel, word, powerpoint), outlook i entorn google. Coneixement de programació bàsica en html5 i articulate. o disponibilitat per desplaçar-se puntualment (carnet b1, valorable vehicle propi). valorem l’experiència entre 0 i 2 anys en: o disseny de formació e-learning amb articulate o softwares similars. o gestió i administració de lms / sistema de gestió de l’aprenentatge. valorarem també: o màster, postgrau o doctorat en: e-learning; educació tic; educació inclusiva; innovació educativa; animació telemàtica i formació xarxa; tecnologies educatives; disseny tecno-pedagògic de programes; formació del professorat o similars. o formació complementària en: disseny gràfic; gamificació i serious games; comunitats professionals de l’aprenentatge o similars. o coneixements tècnics en: learning analytics, entorn bpo, crm, metodologies agile, scorm, gestió i administració lms o similars. o habilitats de disseny visual i de creació de continguts. o capacitat per redactar textos instructius, guions d’àudio i vídeo de manera eficaç. o estar en disposició d’un certificat de discapacitat. les teves competències i habilitats: o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o orientació comercial i comunicació assertiva. o capacitat per gestionar múltiples fluxos de treball. o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o lideratge. o intel·ligència emocional i social. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06027595

Persona de contacte: Sara