TÈCNICA EN ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Barcelona

Publicat el: 09/05/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Salari: 1500€

- 2000€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 09/05/2024

Salari: 1500€

- 2000€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

FEDAIA, Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència, amb 30 anys de funcionament i clara orientació a les persones, necessitat incorporar la figura de Tècnic/a en incidència política i generació d’aliances. S’ofereix: · Contractació Indefinida. · Jornada completa 38,5 hores setmanals. · Conveni d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc. · Possibilitat de teletreball dos dies a la setmana, un cop passat el període d’integració a l’equip i a les responsabilitats. · Incorporació immediata. · Salari brut anual 24.500€ (14 pagues)

BARCELONA – BARCELONÈS – 08014 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Principals funcions i tasques: – Arxivar, classificar i organitzar la documentació: Endreçar i classificar informàticament expedients i documentació Classificar, registrar i arxivar documents segons les tècniques apropiades i els paràmetres establerts per l’empresa Classificar, escanejar, distribuir i arxivar el correu electrònic i la correspondència rebuda Actualitzar l’agenda digital (entrevistes, reunions, esdeveniments corporatius, etc.) Rebre, transmetre i controlar les entrades i sortides d’informació per mitjans telemàtics – Elaboració i creació de documentació: Elaborar fitxers informàtics relacionals que permetin el seu enllaç, consulta i recerca Seleccionar i desenvolupar sistemes d’arxiu manuals i automatitzats d’acord amb els procediments establerts, optimitzant l’ús dels recursos en funció de les necessitats d’informació Gestionar la informació en bases de dades informatitzades Tramitar i realitzar la gestió administrativa en la presentació de documents en diferents organismes i administracions públiques en els termes i formes requerides – Gestionar les demandes d’informació: Atendre el telèfon, donant resposta a qüestions informatives, incidències i/o reclamacions de clients, proveïdors, etc. Redactar i emetre documents, a través de correu electrònic i correu ordinari Buscar informació a la xarxa per a donar resposta a demandes de tercers – Gestió d’aprovisionament d’existències: Realitzar el seguiment de les peticions de compres realitzades electrònicament Administrar i gestionar l’aprovisionament d’existències Registrar les entrades i sortides d’existències, mitjançant el suport informàtic o documentals.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Salari mensual brut des de ‘1500’ fins a ‘2000’

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys. – es requereix experiència objectivable en lloc de treball similar. – es requereixen coneixements del tercer sector i del món associatiu, i de justificacions econòmiques i subvencions, tant públiques com privades.
  • Títol fp de grau superior – administració

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link:https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06064436

Persona de contacte: RRHH Fundació Intermedia