TÈCNICA EN INCIDÈNCIA POLÍTICA I GENERACIÓ D’ALIANCES

Barcelona

Publicat el: 08/05/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 08/05/2024

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

FEDAIA, Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència, amb 30 anys de funcionament i clara orientació a les persones, necessitat incorporar la figura de Tècnic/a en incidència política i generació d’aliances. S’ofereix: · Contractació Indefinida. · Jornada completa 38,5 hores setmanals. · Conveni d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc. · Possibilitat de teletreball dos dies a la setmana, un cop passat el període d’integració a l’equip i a les responsabilitats. · Incorporació immediata. · Salari brut anual 30.000€ (14 pagues)

BARCELONA – BARCELONÈS – 08014 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Principals funcions i tasques: · Dissenyar i implementar l’estratègia d’incidència política i social acordades per l’òrgan de govern. · Anàlisi de polítiques públiques i legislació relacionades amb les infàncies i famílies · Elaboració de documents d’incidència política i social. · Elaboració i implementació, conjuntament amb l’equip de comunicació, campanyes de sensibilització i incidència de la federació. · Cerca d’oportunitats en l’àmbit de la incidència política i canvis socials. · Elaboració de posicionaments polítics de la federació. · Seguiment de l’activitat parlamentària i dels acords presos i preparació de compareixences al parlament de Catalunya. · Coordinació amb altres àrees o organitzacions. · Promoció d’aliances de la federació. · Participació en els espais interns o externs de coordinació i aliances. · Coordinació amb les àrees referents pel suport en l’organització d’actes i esdeveniments de la federació. · Promoure la visibilitat i la projecció de les entitats d’infància entre els agents polítics i socials. · Mantenir actualitzat el mapa d’espais de representació de la federació. Es requereix: · Grau universitari en el camp de les ciències socials, preferiblement ciències polítiques. · Coneixements i experiència en l’àmbit de les polítiques públiques. · Coneixements d’elaboració de planificacions estratègiques. · Coneixements de l’administració pública catalana, polítiques públiques, marcs legislatius i pressupost autonòmic. · Orientació i visió estratègica. Es valorarà: · Coneixements i/o experiència en perspectiva de gènere, drets humans, drets de la infància i innovació social. · Coneixements i/o experiència en l’àmbit de les infàncies, adolescències i famílies i els serveis d’atenció a aquests col·lectius. · Coneixement de les polítiques estatals i europees.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Salari mensual brut 2500

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Grau universitari en el camp de les ciències socials, preferiblement ciències polítiques. · coneixements i experiència en l’àmbit de les polítiques públiques. · coneixements d’elaboració de planificacions estratègiques. · coneixements de l’administració pública catalana, polítiques públiques, marcs legislatius i pressupost autonòmic. · orientació i visió estratègica.
  • Llicenciatura o enginyeria
  • Llicenciatura o enginyeria – ciències polítiques i administració pública

Com inscriure's a la formació?

Incriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06064417

 

Persona de contacte: RRHH Fundació Intermedia