Tècnica Helpdesk

Barcelona

Publicat el: 17/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 17/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs al Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) dins l’Àrea de TIC on desenvoluparàs tasques de suport informàtic als usuaris.

BARCELONA – BARCELONÈS – 08007 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Atendre les consultes dels usuaris: analitzar, diagnosticar i resoldre incidències i peticions oferint la millors solució i seguiment. o Configurar i reparar ordinadors. o Realitzar inventaris dels aparells electrònics. o Vetllar pel bon funcionament de totes les instal·lacions informàtiques de l’oficina i donar solució a possibles problemes.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Què busquem en tu? o formació de cicle formatiu de grau superior en administració de sistemes informàtics en xarxa. o coneixements sòlids en active directory, xarxes i office 365 i experiència en sistema operatiu windows. o disposició i facilitat pel treball en equip. o capacitat per a treballar en un entorn de ritme ràpid. o es requereix una experiència mínima de entre 1 i 3 anys en la realització de tasques similars. les teves competències i habilitats o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o comunicació assertiva. o intel·ligència emocional i social. o treball en equip i cooperació. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06030007

Persona de contacte: Sara