Tècnica Helpdesk

Manlleu

Publicat el: 07/11/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 07/11/2022

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part d’una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d’experts i treballa per fer-ho realitat! T’incorporaràs al Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) dins l’Àrea de TIC on desenvoluparàs tasques de suport informàtic als usuaris.

BARCELONA – OSONA – 08560 MANLLEU

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? o Atendre les consultes dels usuaris: analitzar, diagnosticar i resoldre incidències i peticions oferint la millors solució i seguiment. o Configurar i reparar ordinadors. o Realitzar inventaris dels aparells electrònics. o Vetllar pel bon funcionament de totes les instal·lacions informàtiques de l’oficina i donar solució a possibles problemes.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? t’oferim: o formar part d’una empresa bcorp. Treballem per aconseguir un món més sostenible! o ambient de treball agradable amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o projecció i carrera professional personalitzada per a que aconsegueixis la teva millor versió. o formació continua i recursos formatius internacionals al teu abast. A anthesis academy tindràs accés a diversos recursos en anglès per a que puguis impulsar la sostenibilitat i adquirir noves habilitats directives i coneixements del teu sector. o teleworking, una forma de treballar sostenible. o política de vacances flexible, comptaràs amb 23 dies anuals per gaudir quan tu vulguis. o estabilitat laboral i creixement professional per a que res t’aturi cap a l’èxit. o oportunitats internacionals i una networking global. o autonomia i empoderament, per a motivar i potenciar el teu desenvolupament professional. o participació en projectes d’iniciativa i responsabilitat social. o impuls, motivació i recompensa de la innovació i plantejament de projectes de millora. o jornada completa amb horari flexible, de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h. o 4 setmanes de jornada intensiva a l’estiu. Treballaràs de 8h a 15h i gaudiràs de les tardes d’estiu. o retribució negociable segons l’expertesa aportada. o retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport). o incorporació immediata. T’esperem al nostre ecoedifici de manlleu.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 1 anys. Es requereix una experiència mínima de entre 1 i 3 anys en la realització de tasques similars.
  • Títol fp de grau superior
  • Sistemes informàtics en xarxa
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o formació de cicle formatiu de grau superior en administració de sistemes informàtics en xarxa. o coneixements sòlids en active directory, xarxes i office 365 i experiència en sistema operatiu windows. o disposició i facilitat pel treball en equip. o capacitat per a treballar en un entorn de ritme ràpid. o es requereix una experiència mínima de entre 1 i 3 anys en la realització de tasques similars. les teves competències i habilitats: o identificació i compromís amb els valors de l’empresa. o flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. o proactivitat i empoderament personal. o comunicació assertiva. o intel·ligència emocional i social. o treball en equip i cooperació. o iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06029505

Persona de contacte: Sara