TÈCNICA IT – MARKETING

Ametlla del Vallès

Publicat el: 11/04/2024 |

Modalitat: |

Província: |

Salari: 2000€

- 2140€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 11/04/2024

Salari: 2000€

- 2140€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Descripció de l’oferta

HELPOINT -És una consultoria única especialitzada en la selecció de perfils d’oficis i professionals qualificats. Donem cobertura en l’àmbit nacional i internacional connectant el talent que necessiten els nostres clients. Som especialistes en processos derivats de la trajectòria laboral de l’empresa, i entenem la dinàmica del canvi. Treballem juntament amb els gremis especialitzats del sector; i per això ens ajuda a conèixer la normativa vigent de manera actualitzada. Oferim serveis de selecció /avaluació de persones, gestió interna de l’equip humà i suport al canvi executiu i de gerència. En HELPOINT treballem per a la nostra activitat tingui un impacte directe en les nostres empreses col·laboradores amb un compromís a satisfer i complir amb les seves necessitats en la incorporació de TALENT. Estem en la cerca d’un perfil professional TÈCNIC/A IT i/o MÀRQUETING per a unir-se a l’equip de Transformació Digital d’una empresa dedicada a solucions tècniques de conducció de Fluids i aire comprimit situada en L’Ametlla del Vallès.

BARCELONA – VALLÈS ORIENTAL – 08480 AMETLLA DEL VALLÈS, L’

Detall de les funcions del lloc de feina

Funcions: – Participar activament en la planificació, execució i seguiment de projectes de transformació digital, des de la concepció fins al lliurament, assegurant la qualitat, el temps i el pressupost. – Col·laborar amb els stakeholders interns i externs per a identificar i definir els requisits del projecte. – Coordinar i dirigir equips multidisciplinaris per a assegurar el lliurament oportú i reeixit dels projectes. – Actuar com a punt de contacte principal per a la comunicació del progrés del projecte, els problemes i les solucions. – Facilitar l’adopció de noves tecnologies i processos mitjançant la formació i el suport als usuaris finals. – Contribuir activament al comitè d’innovació tecnològica, proposant i desenvolupant noves iniciatives innovadores que impulsin el creixement de l’empresa. Beneficis: – Oportunitat de creixement professional en empresa líder en el seu sector. – Bon ambient laboral, col·laboratiu i de suport. – Beneficis competitius i compensació concorde a l’experiència i habilitats. – Retribució entri: 28.000€ -30.000€ / bruts anuals Horari: de dilluns a dijous de 8h a 13h/ 13:30h i de 14.30/15h a 18h, 2 divendres seguits de 8h a 13h i un altre de 8h a 13.30 i de 14.30 a 16h. Des de HELPOINT garantim la igualtat i no discriminació per raó de sexe, gènere, raça, religió, discapacitat, edat i orientació sexual en els nostres processos de selecció, per a obtenir un millor aprofitament de les capacitats de les persones en tota la seva diversitat, evitant qualsevol mena de discriminació. Per a nosaltres les persones marquen la diferència per això es troben en el centre de totes les seves activitats i projectes, el nostre objectiu és donar-te l’impuls necessari perquè puguis desenvolupar tot el teu potencial en un entorn laboral enfocat cap a les persones.

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral indefinit
 • Jornada completa
 • Salari mensual brut des de ‘2000’ fins a ‘2140’

Requeriments mínims

Requisits

 • Experiència 2 anys. – experiència desenvolupant implementació de projectes de transformació digital i tecnològics. – imprescindible que pugui realitzar certificacions en gestió de projectes (per exemple, pmp, prince2), i analítica de dades (bibold-*microstrategy, qliksense, powerbi, ia / machine learning). – experiència amb noves tecnologies d’analítica de dades, ia ml / ia generativa etc.
 • Diplomatura o enginyeria tècnica
 • Grau en it i/o màrqueting
 • Català (parlat superior, escrit superior)
 • Espanyol (parlat superior, escrit superior)
 • Competències / coneixements: – formació a nivell de graduat en it i/o màrqueting. – experiència prèvia de 2 anys, desenvolupant implementació de projectes de transformació digital i tecnològics. – coneixements de sistemes de crm, erp, sga, ciberseguretat. – es valorarà experiència en coordinació de partners d’implantació de tecnologies. – imprescindible que pugui realitzar certificacions en gestió de projectes (per exemple, pmp, prince2), i analítica de dades (bibold-*microstrategy, qliksense, powerbi, ia / machine learning). – experiència amb noves tecnologies d’analítica de dades, ia ml / ia generativa etc. – habilitats comunicatives, empatia, resiliència i treball en equip. – residència al vallés oriental o maresme (màxim 20 km) – disposar de permís de conduir i vehicle propi per a accedir al polígon.
 • Disponibilitat de vehicle
 • Permisos de conduir: b

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06062832

Persona de contacte: RRHH HELPOINT