Tècnica Orientació Laboral

Barcelona

Publicat el: 19/05/2022 |

Modalitat: |

Província: |

Salari: 2000€

- 2100€

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 19/05/2022

Salari: 2000€

- 2100€

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Les funcions del Tècnic/a d’Orientació Laboral seran: Difusió del programa, captació i conformació del grup de persones en situació d’atur susceptibles de ser atesos al programa en el punt d’actuació. Tasques d’informació, orientació i acompanyament en el procés formatiu i d’inserció del col.lectiu atès. Atenció individual, grupal i dinamització de grups i tècniques d’acció tutorial. Diagnòstic psicosocial, definició del pla d’acció, programació d’accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d’informes i control documental. Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran de disposar de: – Grau en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia. – Català i castellà: parlat i escrit correctament. Valorable: coneixement d’aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral. Condicions laborals: Lloc de treball: Barcelona Contracte Fix discontinu Horari: 5 matins i 2 tardes (38,5h setmanals). Retribució 2136 bruts per dotze pagues.

Detall de les funcions del lloc de feina:

Descrits a l’apartat anterior. Tasques d’informació, orientació i acompanyament en el procés formatiu i d’inserció del col.lectiu atès. Atenció individual, grupal i dinamització de grups i tècniques d’acció tutorial. Diagnòstic psicosocial, definició del pla d’acció, programació d’accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d’informes i control documental.

Requeriments mínims

  • Experiència 1 anys. REQUISITS: -Grau en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia. – Català i castellà: parlat i escrit correctament. Valorable: coneixement d’aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral.
  • LLICENCIATURA O ENGINYERIA
  • Llicenciatura o enginyeria – psicologia

Com inscriure's a la formació?

Persona de contacte: Nuria Poch