Tècnica prevenció Riscos Laborals

Terrassa

Publicat el: 10/05/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 10/05/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

El Servei d’Inserció de Rubí Forma precisa personal tècnic en Prevenció de Riscos Laborals amb horari de dilluns a divendres de 9 a 18h, amb 1h per dinar i amb ubicació a Terrassa. Informem que les persones interessades en aquesta oferta seran contactades pel nostre centre RUBÍ FORMA mitjançant correu electrònic per tal de vehicular la candidatura amb la gestió d’aquesta oferta de treball.

BARCELONA – VALLÈS OCCIDENTAL – 08221 TERRASSA

Detall de les funcions del lloc de feina

Coordinació de les tasques del SPA. Supervisió de les avaluacions de riscos i del compliment dels programes d’accions correctores i preventives. Revisar i controlar la documentació referent a la Prevenció de Riscos Laborals assegurant-ne la disponibilitat. Col·laborar en la gestió dels plans d’emergència i autoprotecció Gestió de documentació relacionada amb la coordinació d’activitats empresarials, així com l’ús de les diferents plataformes CAE (Sercae, Ctaima, Achilles, Obralia, etc) Visites d’obra per a entendre els projectes en curs per tal de poder participar a la preparació de documentació de seguretat. Sol·licitar a proveïdors documentació de persones treballadres i empresa. Mantenir la documentació de PRL de l’empresa (certificats d’Hisenda i SS, assegurances, TC’s, mútua, REA, ITA’s, contracte SPA, etc.) i persones treballadores (formació, aptes, certificats de recepció d’Info, etc.) al dia Control, entrega i supervisió ús d’EPIs Implementar campanyes preventives. Comunicació interna en matèria preventiva Realitzar investigacions d’accidents i posteriors accions correctives.

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys
  • Competències / coneixements: cicle formatiu de grau mig o superior titulació/màster com a tècnic/a mig o superior en prevenció de riscos laborals. carnet de conduir nivell de castellà mig-alt nivell de català mig-alt permís de conduir b capacitat de resolució d’incidències i treball en equip residència a la ciutat de terrassa o voltants flexibilitat horària valorable persona amb discapacitat

Com inscriure's a la formació?

Enviar CV a rmps@ajrubi.cat

O inscriure’s a https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06040831

Persona de contacte: Rosa