Tècniques de camp – Campanya Residus

Torredembarra

Publicat el: 01/03/2023 |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit: |

/

Dades de l'oferta de treball

Publicada: 01/03/2023

Modalitat de Treball:

Tipus de Contracte:

Tipus de Jornada:

Descripció de l'oferta de treball

Àmbit:

Descripció de l’oferta

Vols formar part de l’equip d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Formaràs part de l’equip de tècniques i tècnics de camp i duràs a terme accions de recollida de dades i informació a la campanya per a la gestió efectiva de residus a la ciutat de Torredembarra (Tarragona). Volem que sàpigues que… A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l’entenem com a part de la nostra cultura i valors. L’empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l’assoliment d’objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l’equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem persones extravertides i dinàmiques, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Persones amb un caràcter obert i amable que connectin amb l’equip i el públic, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip educatiu. T’apuntes a compartir el teu talent?

TARRAGONA – TARRAGONÈS – 43830 TORREDEMBARRA

Detall de les funcions del lloc de feina

Què faràs en el teu dia a dia? Identificaràs i registraràs mitjançant una tauleta a les capes GIS corresponents els elements i aspectes relacionats amb la recollida de residus al municipi: o Contenidors. o Papereres i sanecans. o Comerços singulars. o Radis de gir crítics i elements que dificultin l’accessibilitat com bol·lard. o Escocells. o Males herbes i arbrat (espècie perenne o caduca i el tipus). o Embornals. o Característiques dels vorals per a la neteja viària. o Elements que puguin afectar al sistema de neteja viària: preses d’aigua, parades de bus o de taxi, abocaments incontrolats, jocs bio-saludables, escales, passos subterranis o elevats, pàrquings, solars, pipicans, parcs infantils o zones verdes, etc. o Elements que puguin afectar al sistema de neteja de platges: mobiliari com papereres de rebuig i/o selectives, lavabos, torres de vigilància i l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i de la maquinària, i les parts manuals i mecanitzables de la platja, etc.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: quins són els beneficis de treballar amb nosaltres? el nostre anthesis spirit és caracteritza per impulsar el talent i convertir al nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a anthesis lavola apostem pel teu talent i t’oferim un seguit d’avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res t’aturi en el teu camí cap a l’èxit. o forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell b corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. o uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T’uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t’acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació. o participa d’una cultura inclusiva, on la diversitat ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o participa a projectes d’iniciativa i responsabilitat social. Suma’t i aporta el teu valor! o formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o uneix-te a l’equip al febrer-març de 2023. o la teva jornada serà completa: de dilluns a divendres amb possibilitat de treballar els dissabtes amb previ avís i segons les necessitats del projecte. o el teu horari: de 8h a 18h (1h de descans). o la duració del projecte: març de 2023. o la ubicació del lloc de treball: torredembarra (tarragona). i tu, quin impacte vols deixar? uneix-te a la revolució per la sostenibilitat i converteix-te en un activador del canvi. T’esperem!

Requeriments mínims

Requisits

  • Experiència 2 anys. Valorem que disposis d’experiència prèvia en posicions similars.
  • Títol de grau
  • Títol de grau – ciències ambientals
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Espanyol (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: què busquem en tu? o la teva formació ideal és: cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura de la branca cientificotecnològica tal com ciències ambientals, biologia, química, gestió ambiental, educació ambiental o altres titulacions similars. o per a desenvolupar amb èxit les teves tasques necessitaràs tenir un bon domini d’arcgis (format online i aplicació per a tauletes i/o mòbils). o valorarem que disposis de formació o coneixements específics en la gestió de residus o similars: diferents sistemes de càrrega (lateral, darrera, superior) i capacitat dels contenidors (mida). neteja viària, per saber identificar el mobiliari, zones que poden afectar a l’hora de prestar el servei i elements limitadors. o un bon domini del català (c1) i del castellà (c1). o valorem que disposis d’experiència prèvia en posicions similars. o disposar de flexibilitat horària. o per accedir al teu lloc de treball necessitaràs carnet de conduit (b1) i cotxe propi. o que resideixis a torredembarra o voltants. les teves competències i habilitats: o dinamisme i proactivitat. o comunicació. o interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o autonomia i responsabilitat. o intel·ligència emocional i assertivitat. o treball en equip i cooperació. o flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o pensament crític i rigor científic.

Com inscriure's a la formació?

Inscriure’s al link: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06035997

Persona de contacte: Sara