Assetjament laboral sexual i per raó de sexe

Barcelona

Data: 27/10/2022 |

Durada: 2 hores |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit:

Dades de la Formació

Data Inici: 27/10/2022

Data Fi: 27/10/2022

Data Fi Formació: 2 hores

Modalitat:

Publicada: 03/10/2022

Preu: 0 €

Descripció de la Formació

Àmbit:

Una sessió formativa presencial on de manera clara, concisa i amena fem arribar  els conceptes claus com: assetjament sexual i assetjament per raó de sexe, vulneració de drets humans, relació desigual,…En aquesta sessió es combina teoria amb diverses activitats dinàmiques.  Una manera diferent participativa i activa d’abordar aquest tema que convida a la reflexió.

Formadora: Lila Arsuaga Méndez i Patrícia San Mateo Hidalgo

Perfil de la Formadora:

Patricia San Mateo Hidalgo.

Enginyeria. Antropologia. Prevenció de Riscos Laborals. Terapia Menstrual.

Enginyera especialitzada en la Seguretat i la Salut laborals. Antropòloga especialitzada en el diàleg intercultural i interreligiòs. Investigadora de què es ser humana i humà als seus estudis de màster i de doctorat.

Des de l’any 2010 acompanya els seus processos cíclics i pren consciència dels canvis que es produeixen en ella. Aprèn que el cicle femení és indicador de la seva salut. Darrerament, per conèixer més i complementar el seu procès personal s’ha format com a Terapeuta Menstrual i en l’Alquimia Sexual Femenina. I també com a Terapeuta d’Expansió de Consciència.

 

Lila Arsuaga Méndez

Art dramàtic. Belles Arts. Artteràpia.

Educació viva.

Dedicada des de fa más de 25 anys a l’educació, combinant la seva experiència artística, escènica i terapèutica.

Fa 10 anys es centra en investigar la dimensió femenina, rebent diverses formacions nacionals i internacionals sobre ciclicitat femenina i sagrat femení.

Exploradora del joc, allò creatiu i artístic. La seva experiència en educació li fa centrar la mirada respectuosa cap als processos personals individuals i grupals, i en la creació d’espais i dinàmiques que afavoreixin a l’individu connectar i desenvolupar la seva capacitat creadora inherent a l’èsser humà.

Com inscriure's a la formació?

Per inscriure’t a la Formació escriu a info@oudoca.com

Persona de contacte: Lila Arsuaga Méndez i Patricia San Mateo Hidalgo

Telèfon: 679895601