Com aconseguir Llibertat Financera

Barcelona

Data: 05/10/2022 |

Durada: 2 hores |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit:

Dades de la Formació

Data Inici: 05/10/2022

Data Fi: 05/10/2022

Data Fi Formació: 2 hores

Modalitat:

Publicada: 19/09/2022

Preu: 0 €

Descripció de la Formació

Àmbit:

Si vols aprendre a organitzar les teves Finances Personals💰, l’economia de casa, a establir-te metes i objectius, i aconseguir-los🏁, per exemple: reunir els diners per comprar una vivenda🏠, mantenir nivell de vida quan ja no treballis👵🏻, estudi dels fills👧🏼, projecte laboral💼… i, gràcies a això, sentir-te lliure i tranquil•la financerament parlant🕊, vina’m a veure el dimecres 5 d’octubre al 22@ Spaces.

T’explicaré quines bases seguir per saber planificar les nostres finances i aprendre a estalviar📝,ademés de saber com fer crèixer els nostres diners💸. La inflació ja no será un problema.

Una altre manera de fer banca🏦és possible i existeix, la qual posa al client al centre i el seu objectiu no és vendre com venia sent fins ara, sinó assessorar segons les necessitats de cadascú, a través de relacions basades en la confiança i la transparència, tornant a la manera de fer banca que coneixien els nostres avis🤲🏼

Al finalitzar tindrem pica pica i Networking amb totes les assistents.

Formadora: Sandra Corrales Paz

Perfil de la Formadora:

Qui sóc?

Una dona apassionada de la seva professió, que està segura que amb la seva feina pot ajudar a canviar el concepte que tenim avui dia de la banca tradicional i que les persones tornin a sentir-se respectades i escoltades.

Que faig?

Oferir una manera de fer banca on al client se li dona un tracte pròxim i de confiança, enfocant-me a ajudar-lo a organitzar les seves Finances Personals, però ofereixo tot el ventall d’opcions bancàries: comptes gratuïts, hipoteques, préstecs, inversions i assegurances.

En que crec?

Crec en el tracte personalitzat i en treballar segons els objectius i el benefici de les persones, i no segons els d’una entitat.

Com inscriure's a la formació?

Podeu escriure’m un mail o un whatsapp.

Persona de contacte: Sandra Corrales Paz

Telèfon: 687446143