DESCONNEXIÓ I BENESTAR

Salou

Data: 08/02/2023 |

Durada: 2 hores |

Modalitat: |

Província: |

Dades de la Formació

Data Inici: 08/02/2023

Data Fi: 08/02/2023

Data Fi Formació: 2 hores

Modalitat:

Publicada: 17/01/2023

Preu: 0 €

Descripció de la Formació

DESCONNEXIÓ I BENESTAR

Trobada gratuïta, per conèixer-nos i trobar quins son els efectes de la hiperconnectivitat en la teva salut mental, ocupacional, social i física.

Podràs explicar el teu cas i orientar-nos a la solució.

Si t’interessa el tema tenim pensat un taller on donarem eines.

Formadora: Anna Pastor Cherta

Perfil de la Formadora:

Gerent a Tintalila. Formadora i Coach en Intel·ligència i gestió emocional.
Com a vosaltres, el teletreball i les noves tecnologies m’han presentat nous reptes personals i professionals, accelerant els necessaris canvis de mentalitat per poder adaptar-me al ritme dinàmic de les comunicacions i noves maneres de treballar en un entorn digitalitzat.

Allò que, en principi m’ajudava tant; la missatgeria instantània, les videoconferències, els nous formats de documentació, i els diferents mitjans de comunicació, va resultar ser causa de malestar.
Vaig investigar, em vaig informar, em vaig formar i vaig adquirir coneixements, habilitats i competències per gestionar l’efectivitat i la productivitat de les meves accions.
És a dir, repensar i reestructurar QUÈ faig i, sobretot, el COM faig la meva feina per fer-ho de manera saludable, sostenible i productiva.

Anna Pastor

 

Com inscriure's a la formació?

Aquesta trobada et donarà les primeres pautes per a canviar la mentalitat respecte la connectivitat i la total disponibilitat a la feina.

Envia’m un mail i et passaré l’enllaç.

Persona de contacte: Anna Pastor Cherta

Telèfon: 635543618