GESTIÓ I LIDERATGE D´EQUIPS I LIDERATGE INDIVIDUAL

BARCELONES

Data: 17/11/2022 |

Durada: 2 hores |

Modalitat: |

Província: |

Dades de la Formació

Data Inici: 17/11/2022

Data Fi: 17/11/2022

Data Fi Formació: 2 hores

Modalitat:

Descripció de la Formació

Aquest dijous 17 de novembre a les 18:30h, donaré una conferència/formació de lideratge d´equips i lideratge individual, sota el títol “Lideratge d’equips i introducció a la metodologia SKILL-EQ”, el taller se celebrarà el dijous 17 de novembre, de 18:30 a 20 hores, a la Incubadora Almogàvers (carrer Almogàvers 165) i està organitzat per l’Associació 50a50 Lideratge compartit,

SKILL-EQ és una metodologia que vaig desenvolupar l’any 2017, que es basa en els fonaments de la Intel·ligència Emocional o EQ, amb la qual ajudo als equips a estar alineats, millorant les relacions internes i la comunicació per aconseguir complir amb els seus objectius.

Sessió gratuïta per a sòcies de l´Associació 50a50 lideratge compartir i sota pagament de només 10 euros per a no sòcies. Els ingresssos aniran íntegrament a l´Associació que ajuda les dones a poder millorar professionalment i arribar a llocs d´alta direcció.

RESUM DE LA FORMACIÓ:

  1. PROPÒSIT PER ENAMORAR: Missio compartida per tots/es.
  2. CULTURA I VALORS
  3. VISIÓ, CAMÍ PER FER JUNTS
  4. LA ESTRATÈGIA ÉS LA REINA
  5. LIDERATGE PERSONAL
  6. INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL
  7. OBJECTIUS INDIVIDUALS I D´EQUIP
  8. AVALUACÍO DE L´ACOMPLIMENT
  9. INTRODUCCIÓ DE SKILL-EQ METHODOLOGY

 

Formadora: Susana Jiménez Jiménez

Perfil de la Formadora:

Susana Jiménez és consultora, formadora, coach executiva i ponent de RRHH, Talent, Lideratge i Cultura, amb més de 20 anys d’experiència internacional en gestió d’equips en diversos sectors.

Ofereix als professionals i empreses formacions, xerrades i assessorament de talent, lideratge i intel·ligència emocional, i outsourcing de serveis de recursos humans com ara: selecció, onboarding, formació, avaluació, plans de carrera, clima laboral, actualització de cultura i valors.

És membre i sènior practioner en el European Mentoring & Coaching Council, compta amb un màster de Direcció de RRHH, màster de Màrqueting i Vendes, EBBA en Gestió Estratègica i és diplomada en Gestió i administració d´empresa turística i hotelera.

Després d’haver viscut i treballat per projectes a Estats Units i a Europa, va fundar la seva pròpia marca i consultoria Aprofitalents en l’any 2017. Es tracta d’una consultoria amb un enfocament social, la missió de la qual és “Ajudar les empreses a practicar un estil de lideratge més responsable i saludable, desenvolupant un equip més innovador, productiu, creatiu, lleial i autogestionat”.

En l’actualitat és, a més a més, docent a C3S Business School Barcelona, en la qual imparteix classes en anglès de Lideratge Estratègic, Ètica Empresarial, Gestió d’Operacions Sostenibles i Gestió de la Qualitat.

Com inscriure's a la formació?

Clica en aquest enllaç i inscriu-te. Enllaç de la formació

Persona de contacte: Neus Jordi

Telèfon: 606711757

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE