PROGRAMA FORMATIU: LIDERATGE

Catalunya

Data: 20/10/2022 |

Durada: 10 hores |

Modalitat: |

Província: |

Dades de la Formació

Data Inici: 20/10/2022

Data Fi: 15/12/2022

Data Fi Formació: 10 hores

Modalitat:

Publicada: 26/09/2022

Preu: 150 €

Descripció de la Formació

El próxim dilluns 03 d’octubre a les 19:00h tindrà lloc una sessió informativa que s’informarà a través de les reds socials de SomDones. Tens l’enllaç en l’apartat “Enllaç Formació”.

Aquestes sessions s’enfocaran no només en la formació teórica sinó també en la participació i reflexió de totes vosaltres per poder conèixer altres punts de vista, experiències i tenir un foro on compartir temes comentats però també dubtes. També farem activitats tant dins de la sessió com per poder fer a casa per posar en pràctica els coneixements adquirits.

La Importància del lideratge, que no significa només tenir llocs de lideratge ni gestió d’equips, sinó tal com diu Robin Sharma, el lideratge s’exerceix desde qualsevol posició, i aquesta és la idea d’aquest programa, totes som líders i només cal ser conscient i formar-se.

A més podràs formar part d’un whatsapp/telegram on la moderadora que serà la que imparteix les formacions anirà aportant material adicional de cada sessió, així com TED talks, llibres, blog o entrevistes, amb la idea de ser un foro dinàmic on tothom pugui aportar i participar.

Per aquelles persones que realitzin el programa complet tindran una sessió de mentoria de 1 hora gratuita.

PREUS

  • Programa complet: 150€
  • Preu per sessió: 35€ (si no es vol fer el programa complet

 

TEMARI I DATES

1.-Autolideratge                                                                        Data: 20/10/2022

Si vols ser una millor lider, tot comença en tu i en invertir en el teu desenvolupament personal, és per això que el primer a fer abans de liderar els demés amb excelencia, es desenvolupar el teu autolideratge. 

Objectiu: Conèixer que implica l’autolideratge i fer exercicis per a poder enfocar-te en els punts a treballar per desenvolupar el teu màxima potencial. 

 

2.- Lideratge                                                                                   Data: 03/11/2022

“El lideratge s’exerceix desde qualsevol posició” – Robin Sharma-

Objectiu: Descobrir que fa diferent a una bona lider, com ets com a lider i conèixer les habilitats o soft skills que caracteritzen a una bona lider.

 

3.- Estratègies comunicatives i gestió d’equips             Data: 17/11/2022

La comunicació és l’element central del lideratge i la base per la gestió de les persones en un equip de treball.

Objectiu: Conèixer la importància de la comunicació i tots els aspectes relacionats amb el lideratge per motivar, influir i arribar a la gent, tant dins de l’equip com d’altres departaments.

 

4.- Lider digital                                                                                Data: 01/12/2022

A arrel de la transformació digital que estem vivint, la líder ha de adaptar-se a aquests canvis i ajudar a la gent que té al voltant en aquesta transformació que també canvia la cultura de les empreses i el futur del treball. 

Objectiu:  Saber ser una líder enfocada al futur del treball pensant en els avantatges de la transformació digital, al mateix temps que pensa en com impulsar el seu equip en aquesta transformació.

 

5.- Lideratge en femení                                                                 Data: 15/12/2022

Preparar-te i conèixer sobre el lideratge en femení dins de les organitzacions, per veure com enfrontar els biaixos i entendre els beneficis que aporta tenir dones en les posicions de decisions.

Objectiu:  Entendre la importància de les dones en posicions de lideratge, quins biaixos existeixen per poder actuar i que no limitin el creixement professional de qualsevol dona per aconseguir els seus objectius. A més d’entendre el paper del lideratge femení en les empreses. 

Formadora: Cristina Madrid

Perfil de la Formadora:

Cristina Madrid es una professional amb més de 14 anys d’experiència en la indústria farmacèutica. Actualment liderant un equipo de 23 persones en l’àrea de producció. Sóc una persona que li agrada el dinamisme en les seves tasques i nous projectes, m’agrada participar activament en projectes transversals i en la presa de decisions.

Enfocada en fomentar la transformación digital como una oportunidad de canvi i millora pel futur del treball, pensant en les persones i el seu lideratge.

Una de les meves passions és la formació, per lo que en aquest moment estic com a professora associada a la UOC dins de la titulació “Direcció i empresa” i en el MBA.

Sóc co-organitzadora del TEDxEixample on gestionar un equip de voluntaris en les diferents activitats que organitzem. També he creat i lidero un club de lectura titulat «L.E.E.R juntas» dins de Lean In Barcelona. Dins d’aquesta associació també he co-creat “Netgrowing Club” per ajudar a crear i aumentar les reds de contactes i aliances per aconseguir els objectius marcats.

He fet formació sobre lideratge i gestió d’equips en empreses i professionals. Preocupada per temes d’igualtat de gènere i la importància de la presencia femenina en les carreres STEM i en els llocs de direcció he iniciat cicles de xerrades en diferents empreses.

Com inscriure's a la formació?

Cal registrar-se en el següent formulari per elegir si es vol realitzar el programa complert o bé sessions aïllades. Una vegada completat rebràs un mail amb les instruccions del pagament i l’accès tant el grup de whatsapp/telegram com l’enllaç per la primera sessió.

https://forms.gle/7u1PwCAAxbgBK8sz7

Si hi ha qualsevol dubte, em pots escriure a cristinamadridmarti@gmail.com

Persona de contacte: Cristina Madrid