Taller canvi d’armari

Sant Feliu de Llobregat

Data: 15/10/2022 |

Durada: 1.5 hores |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit:

Dades de la Formació

Data Inici: 15/10/2022

Data Fi: 15/10/2022

Data Fi Formació: 1.5 hores

Modalitat:

Descripció de la Formació

Àmbit:

Sovint, som incapaços de desfer-nos de les nostres pertinences, encara que no les necessitem, no ens agradin o ja no en donem ús, en especial amb la roba.

Et sents identificada? Se’t fa una muntanya el sol fet de pensar en el canvi de temporada?

Jo puc ajudar-te!

En aquest taller aprendràs a  triar el que realment és important per a tu, a organitzar-ho d’una manera pràctica i atractiva i et donaré pautes perquè ho puguis mantenir.

T’hi espero!

Marta

 

https://www.canva.com/design/DAFOJwtb-O8/HWY7Ej4RYeqWk_8KbfkhYA/edit?utm_content=DAFOJwtb-O8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Formadora: Marta Vilamajó Navarro

Perfil de la Formadora:

El meu nom és Marta Vilamajó i soc organitzadora professional d’espais i ajudo a les persones a ser més felices a través de l’organització i l’ordre.
Vivim en una societat consumista que fa que omplim la nostra casa d’objectes que realment no necessitem i que, sense ser-ne conscients, ens ocupen un espai físic i mental.

Ens fan perdre temps (invertim 5.000 hores de la nostra vida a buscar coses “perdudes”) i diners realitzant compres repetitives d’aquestes coses que no trobem i apareixen al cap de poc.

Amb la meva feina, ajudo a les persones a ser conscients de l’aferrament que tenim per totes aquestes coses, a gestionar que fem amb elles, quin és el millor lloc per guardar-les, quin destí donem a tot el que ja no ens cal i ensenyo dinàmiques perquè puguin mantenir aquesta organització i ordre posterior.

Em vaig formar professionalment a “La Escuela del Orden” i amb Nacho Eguiarte, “formo part de l’Asociación de Organizadores Profesionales de España (AOPE) i també he realitzat una formació de  Particioner en PNL, educació emocional i Mindfulness,  per poder donar un millor servei als meus clients.

Ofereixo els meus serveis de manera individual o a través de tallers en els quals dono a conèixer consells pràctics per començar a organitzar, ensenyo sistemes d’emmagatzematge i pautes per mantenir l’ordre.

Si teniu qualsevol dubte, estic a la vostra disposició per resoldre‘l.

Rebeu una salutació,

Marta Vilamajó

Com inscriure's a la formació?

Pots ampliar la teva formació a través de tallers especialitzats i personalitzats, tan per a particulars com per a empreses.

Persona de contacte: marta

Telèfon: 645051770