Taller en Finances Personals i Sostenibles

Barcelona

Data: 06/07/2022 |

Durada: 1.5 hores |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit:

Dades de la Formació

Data Inici: 06/07/2022

Data Fi: 06/07/2022

Data Fi Formació: 1.5 hores

Modalitat:

Publicada: 02/05/2022

Preu: 0 €

Descripció de la Formació

Àmbit:

¿Sabies que planificar-te financerament et portarà a aconseguir els teus objectius personals i, ademés, invertint els teus estalvis, impulsaràs el món cap a on volem que es dirigeixi?

El Taller en Finances Personals i Inversions Sostenibles és el punt de partida per a qualsevol que estigui interessada a conèixer més sobre com administrar i cuidar de les seves finances i, a més, fer-ho de manera sostenible, tant a nivell humà, econòmic, social i mediambiental.

En aquesta segona sessió, el 6 de juliol, aprendràs la diferència entre estalviar i invertir, coneixent la fórmula de com invertir de manera segura i veient l’importància de treballar el nostre estalvi, ja que aquest, ens portarà a l’obtenció de les nostres fites. A més, ens centrarem en el projecte d’inversió d’impacte per a dones.

La idea és ajudar a potenciar al sector femení en les finances. Per fer-ho comptarem també amb un grup de noies que tenen un projecte per impulsar a la dona en l’inversió d’impacte positiu. Estan creant una plataforma per a connectar-nos entre nosaltres, empoderar-nos amb les nostres finances i ajudar a moure el món cap a la direcció que volem que es dirigeixi.

Així doncs, si encara no has pres les regnes de les teves finances, no tens una planificació financera feta, no saps com gestionar el teu estalvi, tens dubtes de com invertir, t’interessa conèixer sobre la inversió responsable i/o ets dona i vols conèixer sobre el projecte d’inversió d’impacte per a dones, aquest és el teu lloc!

Us esperem a totes! Ambdues sessions seran gratuites 🙂

P.D.: Agafem les regnes de les nostres finances i ajudem a canviar la proporció de que, només 2 de cada 10 persones que inverteixen, son dones!

Formadora: Sandra Corrales Paz

Perfil de la Formadora:

El meu nom és Sandra Corrales, i em dedico a l’Assessorament Financer.

La meva missió és ajudar a crear un món cada dia millor per a les persones i pel planeta, a través de relacions humanes basades en la confiança, oferint tant en l’àmbit personal com familiar i empresarial, coneixements financers que ajudin a organitzar-se i a aconseguir tranquil·litat i llibertat financera.

Oferint una altre manera de fer banca, tornant al que s’havia perdut en l’actualitat, i recuperant aquells valors de proximitat i transparència, estant al costat de les persones, i treballant segons els seus interessos i objectius.

P.D.: No és més ric el que més té, sinó el que més rics hàbits financers utilitza 😊

Com inscriure's a la formació?

  • Escribint un mail a sandra.corrales@bancomediolanum.es
  • O a l’enllaç d’Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/entradas-finanzas-personales-como-invertir-de-manera-segura-y-sostenible-347094427777?aff=erelexpmlt

Persona de contacte: Sandra Corrales Paz

Telèfon: 687446143