PROGRAMA VILADECANS WOMEN CORPORATE

AJUNTAMENT DE VILADECANS

Data: 20/09/2023 |

Durada: 60 hores |

Modalitat: |

Província: |

Àmbit:

Dades de la Formació

Data Inici: 20/09/2023

Data Fi: 20/12/2023

Data Fi Formació: 60 hores

Modalitat:

Descripció de la Formació

Àmbit:

PROMOCIÓN DE LAS MUJERES HACIA EL LIDERAZGO Y EL ÉXITO PROFESIONAL EN LA EMPRESA

El liderazgo compartido y la diversidad en la toma de decisiones de las organizaciones son una fuente de crecimiento y riqueza dentro de un entorno cada vez más global, complejo e incierto.
A la vez, los procesos de cambio dentro de las empresas se aceleran con la transformación digital en marcha, lo cual requiere una actualización constante de habilidades de liderazgo, gestión estratégica y conocimientos digitales a las personas que forman parte de la dirección.

Formadora: Escola de negocis

Perfil de la Formadora:

Viladecans Women Corporate és un programa d’alta direcció adreçat a les dones professionals de les empreses de Viladecans i a les empreses que donen suport al talent femení de la seva organització.

En aquesta segona edició,  els continguts formatius, el pla estratègic a desenvolupar i les mentories per  implementar-lo,  i la capacitació de les habilitats de lideratge de les participants se centren en la gestió de la transformació digital de l’organització, capacitació que és aplicable a altres processos de transformació  en l’empresa.

La participació és gratuïta perquè està subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Viladecans i la Diputació de Barcelona. El cost estimat és de 3.000 euros per participant.

Coneix els continguts del programa, el perfils de les participants i requisits de participació, la temporalització de les accions fomatives en la pàgina web del programa.

Com inscriure's a la formació?

Persona de contacte: VAE: Viladecans Atenció a les empreses

Telèfon: 93 635 29 96