Xerrada-experiència de Disciplina Positiva

Barcelona

Data: 08/07/2023 |

Durada: 2 hores |

Modalitat: |

Província: |

Dades de la Formació

Data Inici: 08/07/2023

Data Fi: 08/07/2023

Data Fi Formació: 2 hores

Modalitat:

Publicada: 02/06/2023

Preu: 0 €

Descripció de la Formació

Uneix-te a l’experiència de descobrir la Disciplina Positiva, xerrada-experiència per a pares, mares i famílies amb fills i filles. Descobreix tècniques efectives i transforma l’educació en un llar harmoniós. Experimentaràs com educar establint límits des de l’amor i el respecte! Inscriu-te ara escrivint a hola@disciplinapositiva.cat o al 699747648  #XerradaGratuïta  #DisciplinaPositiva

Formadora: Sandra Martínez

Perfil de la Formadora:

Soc educadora de Disciplina Positiva per a famílies. Apassionada de l’educació i amb l’objectiu de poder ajudar compartint eines i, en definitiva, una altra manera de veure i viure les relacions amb els nens i nenes. Et proposo un canvi de paradigma i, si ho desitges, t’acompanyaré a descobrir una forma més respectuosa de fer les coses. El moment és ara.

Com a mestra d’educació infantil, he treballat a Suïssa, Barcelona i a Brasil. Aquesta experiència multicultural m’ha aportat una visió enriquidora i una comprensió profunda de les diferents necessitats i valors educatius.

Et convido a participar en aquesta xerrada-experiència, on compartiré els meus coneixements i experiències com a educadora de Disciplina Positiva. Juntes, explorarem una nova manera de relacionar-nos amb els nostres nens i nenes, basada en l’amor i el respecte mutu.

No deixis escapar aquesta oportunitat de transformar la teva manera d’educar. Inscriu-te ara i comencem a crear un espai més harmoniós i respectuós per a tota la família. T’espero amb il·lusió!

Com inscriure's a la formació?

Com que les places són limitades, demano inscripció. Pots fer-ho per les següents vies:

Whatsapp: 699 74 76 48

Mail <a href="http://Envia un mail“>hola@disciplinapositiva.

Persona de contacte: Sandra

Telèfon: 699747648