Hiperconnectivitat, Dret a la Desconnexió digital i els 4 pilar del Benestar

Bon dia, somdones valuosa!!

Avui estic contenta perquè hem creat trobada on ens podrem conèixer una mica més i parlar d’un tema candent, interessant i molt actual.

La connexió i el benestar.

Les noves tecnologies; els nous canals de comunicació, els diversos dispositius i formats de continguts, la disponibilitat immediata a les comunicacions i en general estar al món “online”, han representat per a mi un nou repte. I per descomptat molts aprenentatges interessants.

Va afectar al temps que havia d’invertir en fer la feina, es va col.lapsar el telèfon`, i el meu cap, amb notificacions que donaven la sensació d’urgència. Finalment me’n vaig adonar que estava afectant a la meva manera de treballar i a la meva salut,  així com també a les meves relacions personals i professionals. . No ho fonamentava ni en les pilar del benestar ni els els fonaments de la gestió del meu temps i la meva energia, si no en el “ara mateix”.

  • T’ha passat en algun moment que tens la sensació que tot està per fer?
  • S’acumulen les tasques i el confons de forma recurrent?
  • Tens la informació dispersa en diferents dispositius?
  • Els canals de comunicació se t’ han multiplicat i no sap on pares?
  • Dorms malament? i el teu cos acumula tensions i dolors?

La  connectivitat i la hiperconnectivitat ens aporta molts avantatges a nivell professional i personal, i com tot a la vida, hem de saber posar-ne els límits sans i aprendre a gestionar el tema.

Si has respost que SI, a alguna de les preguntes anteriors, et convido a la trobada gratuïta que ens ofereix la plataforma www.somdones.cat i jo mateixa Anna Pastor Cherta  https://somdones.cat/expertes/anna-pastor-cherta/

Et deixo els enllaços per a que puguis tafanerjar, i no et sentis malament, tafanejar ens dona certa seguretat i és fruit de la sana curiositat.  Tafaneja, tafaneja!!!

https://somdones.cat/formacions/desconnexio-i-benestar/

Estaré encantada de donar-te les pistes per al teu benestar i que puguis compartir amb nosaltres la teva experiència personal.

Gràcies!

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE