Hola. Em dic Mònica i sóc il·lustradora

Hola a totes!

Un plaer està aquí. Avui he descobert aquesta plataforma i em sembla molt poderosa tota la sinergía femenima professional que d’ella en pot sorgir.

Com us deia sóc il·lustradora. Ho sóc des de fa molts anys, però, per questions de la vida he treballat en feines alimentaries de moltes altres coses (secretària, en botigues, recepcionista, comercial, dissenyadora gràfica….) però la il·lustració sempre ha estat allà, fent encàrrecs a les nits i als caps de setmana.
Amb la pandèmia, després de varis mesos d’erte em vaig quedar a l’atur, així que estic apostant fort per la feina que està d’acord amb els meus valors i la meva missió i visió, així que us convido a visitar la meva pàgina web i el meu instagram si em voleu conèixer una mica més i veure què faig, per si us agrada i per si podem col·laborar en algúna ocasió.

Vaig a seguir xafardejant propostes, xats, formacions i tota la informació compartida de la plataforma.

Salutacions cordials i bona setmana a totes.

2 comentaris a “Hola. Em dic Mònica i sóc il·lustradora”

  1. Encantada Mònica, si vols pots fer una promoció i oferir els teus serveis com a Il3lustradora a l’apartat de Promocions, potser a alguna experta o empresa, li pot interessar. Mira’t també les empreses, i les associacions, especialment les que son d’empresàries per si hi ha alguna empresa que t’encaixi i la vols contactar.
    Molta força, segur que anirà tot molt bé!!!
    Anna

Feu un comentari