Kumon busca franquiciada/directora pel traspàs del centre Sant Gervasi-Galvany

Es traspassa el centre Kumon Sant Gervasi-Galvany ubicat al barri de Sant Gervasi (c/ Laforja, 33). El centre té una trajectòria de vint anys i actualment disposa de més de 160 alumnes i 3 treballadors.

Kumon és l’empresa educativa més gran del món, amb seixanta anys d’experiència, presència a més de 60 països i 200 centres a tota Espanya. Aquest mètode, d’origen japonès, ajuda els infants a desenvolupar els seus coneixements de manera autònoma, a través dels seus tres programes de matemàtiques, lectura i anglès.

Dirigir una franquicia Kumon és una opció ideal per aquelles persones que tenen vocació educativa, volen tenir el seu propi negoci i sentir la satisfacció d’impactar a l’educació i la vida dels alumnes que passen pel seu centre.

Per tenir una franquicia Kumon és necessari dedicar-s’hi a jornada completa, amb una doble funció: durant els matins et dedicaràs a tasques de preparació i avaluació dels materials, comunicació amb les famílies, captació d’alumnes i tasques administratives; i durant la tarda, realitzaràs la funció principal d’un professor de Kumon: orientar als alumnes al centre, amb l’objectiu de desenvolupar les seves capacitats al màxim.

Si esteu interessats en Kumon podeu enviar el vostre CV a irene.garrido@kumon.org o bé truqueu al 676 039 867.

mailto:irene.garrido@kumon.org

Feu un comentari