KUMON busca franquiciada pel centre Lleida – Universitat

Docents, psicòlogues, pedagogues… de Lleida. ¡Aquesta noticia us interessa!

Es traspassa el centre de Kumon Lleida-Universitat, ubicat al carrer Bisbe Messeguer número 16. El centre té una trajectòria de catorze anys i actualment disposa de més de 70 alumnes i una persona treballant-hi. El centre es troba en perfectes condicions per poder seguir amb l’activitat de Kumon, amb ple benefici i amb un gran potencial de creixement (ha arribat a 110 alumnes en els darrers anys). 

Kumon és l’empresa educativa més gran del món, amb seixanta anys d’experiència, presència a més de 60 països i 200 centres a tota Espanya. Aquest mètode, d’origen japonès, ajuda els infants a desenvolupar els seus coneixements de manera autònoma, a través dels seus tres programes de matemàtiques, lectura i anglès.

Dirigir una franquícia Kumon és una opció ideal per aquelles persones que tenen vocació educativa, volen tenir el seu propi negoci i sentir la satisfacció d’impactar a l’educació i la vida dels alumnes que passen pel seu centre.

Si esteu interessats en saber-ne més sobre el traspàs del centre de Lleida, podeu enviar el vostre CV a irene.garrido@kumon.org o bé truqueu al 676 039 867.

mailto:irene.garrido@kumon.org

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE