Kumon

https://www.kumon.cat/

Kumon, nova empresa col·laboradora de SomDONES.

Kumon és l’empresa educativa més gran del món, amb seixanta anys d’experiència, presència a més de 60 països i 200 centres a tota Espanya. Aquest mètode, d’origen japonès, ajuda els infants a desenvolupar els seus coneixements de manera autònoma, a través dels seus tres programes de matemàtiques, lectura i anglès.

Dirigir una franquicia Kumon és una opció ideal per aquelles persones que tenen vocació educativa, volen tenir el seu propi negoci i sentir la satisfacció d’impactar a l’educació i la vida dels alumnes que passen pel seu centre.

Per tenir una franquicia Kumon és necessari dedicar-s’hi a jornada completa, amb una doble funció: durant els matins et dedicaràs a tasques de preparació i avaluació dels materials, comunicació amb les famílies, captació d’alumnes i tasques administratives; i durant la tarda, realitzaràs la funció principal d’un professor de Kumon: orientar als alumnes al centre, amb l’objectiu de desenvolupar les seves capacitats al màxim.

Podeu enviar el vostre CV a Irene Garrido  irene.garrido@kumon.org o bé truqueu al 676 039 867.

Però també si estàs interessada en portar els teus fills a un centre Kumon, contacta igualment amb Irene Garrido irene.garrido@kumon.org o bé truqueu al 676 039 867 i us informarà de tot!!

mailto:irene.garrido@kumon.org

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE