“Manual Bàsic de Criminologia” d’Estefania Ros Cordón

En aquesta temporada de regals, volem destacar i donar suport al talent de les dones de la nostra comunitat SomDONES. Aquest any, ¿per què no regalar un llibre inspirador que ens ajudi a conèixer millor la nostra realitat?

🎁El Regal perfecte per Reis: ‘Manual Bàsic de Criminologia’, d’Estefania Ros Cordón🎁

📌D’aquest llibre destaquem el seu interès per fer arribar la criminologia a tothom, no tant des d’una perspectiva tècnica o tal com veiem a les pel·lícules o sèries a la televisió, sinó que ens mostra que la criminologia està molt a prop tot i que no ens adonem. Algun cop t’has preguntat que porta una persona a cometre un crim? Quins són els delictes més comuns al nostre país? La violència s’aprèn o és innata? Podem prevenir l’assetjament escolar o laboral?

Totes aquestes preguntes, i moltes més, tenen resposta en aquest llibre, en què, de manera clara i amena, lluny de tecnicismes aprendrem a detectar i comprendre com es manifesta la violència en el nostre dia a dia.

🌟L’autora, Estefania Ros Cordón és membre de la comunitat SomDONES.cat. Criminòloga, jurista i consultora, actualment exerceix com a sòcia de Ethikos & Compliance consultoria que va fundar l’any 2020 amb l’objectiu que les organitzacions actuïn de manera ètica i responsable. Experta en perfils i intel·ligència emocional, un dels seus últims projectes és el disseny de protocols contra la violència entre menors a centres educatius i esportius.

👉Com podeu aconseguir la vostra còpia: El llibre el podeu trobar a totes les llibreries o encarregar-ho a la mateixa editoriaI (amb un 5% de descompte): 

https://lnkd.in/dB6hfp9s

Gaudiu-lo i regaleu-lo!!!

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE