Noves formacions Innobaix

Hola expertes!

 

Us fem arribar informació sobre noves formacions al Innobaix per a Transformació Digital i Emprenedoria:

 

INNOBAIX – TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Comencem a generar sinèrgies amb Innobaix, i us volem compartir un programa de capacitació per comprendre la transformació digital a l’empresa. Mitjançant dinàmiques de grup i durant varies sessions, es veurà com afecta a l’estratègia la trasformació digital, la seva relació amb la tecnologia, i també s’aboradarà la gestió del canvi.

Es tracta d’una activitat de diferents jornades i una mentoria que tindrà lloc del 28 de març al 8 d’abril a la seu d’Innobaix. Un programa que s’ha fet amb la col·laboració de l’escola de negocis Eada.

https://www.innobaix.cat/esdeveniment/creixement-i-digitalitzacio/

 

INNOBAIX – PLÀ D’ACCIÓ PER A L’EMPRENEDORIA

Un programa formatiu amb només 10 participants per a analitzar el projecte de negoci que vulguin desenvolupar des de la seva pime, o startup. A través de la metodologia Lean Startup podràn definir el seu model de negoci o preparar un pla econòmic i de marketing, i obtindràn eines que els permetin avançar el projecte de manera molt pràctica.

Al llarg de tot el programa de 7 mesos de durada, els participants tenen accés a un campus virtual, treball en equip, recolçament i acompanyament per a poder fer viable la idea de negoci.

És un programa formatiu de l’Innobaix impartit per Peninsula Corporate Innovation.

https://www.innobaix.cat/esdeveniment/pla-accio-per-a-lemprenedoria/

Deixa un comentari