Jo m’obro al canvi! ¿M’ajudes?

Hola dones boniques!
Us explico! Soc la Miriam, educadora social que m’he adonat que després de molts anys de ser educadora social en un CRAE d’adolescents tutelats necessito un canvi lluny de les condicions laborals del sector on he estat fins ara!
Estic gestant un projecte que es diu @cuidARTEyconTRIBUir i m’adono que la meva feina actual em passa una factura d’estrès i necessitat de gestió emocional que no em permet posar l’energia en el meu projecte i en el meu creixement personal! Alhora les necessitats de teràpies privades de la meva filla, soc monomarental, fa que per ara no vegi el permetre‘m un temps sense feina…
Pel que per un cantó m’obro a les possibilitats de l’univers demanant que si algú coneix alguna possibilitat de teletreball relacionat amb atenció al cliento l’educació estaré encantada (o treball presencial a prop de Manresa que és on visc)
I, per altra banda, us convido a seguir el canal d’instagram @cuidARTEyconTRIBUir que estic gestant i al que espero poder dedicar més temps i energia aviat i que es converteixi en un canal de referencia per atendre la creixent actual tendencia a descuidar i fomentar l’empoderament especialment de les persones amb tendencia a l’ansietat (que amb les tendencies actuals semblen ser cada cop més) !
Amb moltes ganes de connectar-me amb noves possibilitats i amb dones emprenedores amb les que beneficiar-nos mútuament i crear sinergies!

 

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE