Oportunitat única per a dones emprenedores a L’Hospitalet!

Atenció a totes les dones emprenedores de L’Hospitalet de Llobregat i rodalies! Us presentem una emocionant oportunitat per agafar les regnes del vostre propi destí professional. Estem buscant una persona emprenedora, apassionada per l’educació per liderar un centre Kumon a L’Hospitalet, molt bon ubicat, amb més de 100 alumnes i en ple benefici

Com a franquiciada de Kumon, tindràs l’oportunitat de liderar un centre educatiu reconegut a nivell mundial, proporcionant als nens i joves de la teva comunitat les eines necessàries per assolir el seu màxim potencial acadèmic. Amb el suport d’una marca sòlida i un model provat, tindràs el recolzament necessari per fer créixer el teu negoci i marcar una diferència positiva en la vida dels teus alumnes.

A més de ser la directora i franquícia del centre, també tindràs el rol de professora principal (autoocupació), guiant els estudiants en el seu viatge d’aprenentatge, fomentant la confiança en ells mateixos i cultivant l’amor pel coneixement.

Si ets una dona emprenedora amb passió per l’educació i el desenvolupament dels nens, aquesta és la teva oportunitat de convertir-te en una figura inspiradora a la teva comunitat mentre gestiones el teu propi negoci.

No deixis passar aquesta oportunitat única! Posat en contacte amb nosaltres a Irene.garrido@kumon.org

o trucant al 676 039 867, per a més informació.

Feu un comentari