“Per una vida més sana i més lliure” (xerrada on line gratuïta sobre les ordres i prohibicions en l’arbre genealògic)

Hola! Em dic Eva Camarena i ja fa un temps que formo part de Som Dones, però fins ara no m’havia presentat. He pensat que potser una bona manera de fer-ho podria ser amb una xerrada on line gratuïta.

La meva feina consisteix a facilitar-te les eines perquè t’adonis de la situació emocional que estàs vivint en el moment que apareix un símptoma, una malaltia o un conflicte, i entenguis que aquesta situació té una relació directa amb la teva història i la dels teus antecessors en el clan familiar.

Tota la informació heretada dels teus pares, avis… (estudi del transgeneracional) com també la situació viscuda abans de ser concebuda i durant la gestació (estudi del projecte sentit) et condiciona la vida.

El teu ADN conserva empremtes d’aquestes vivències, de tal manera que repeteixes situacions, símptomes, malalties, conflictes, creences…, dit d’una altra manera, reprodueixes un programa.

Entendre aquesta herència et permet entendre la teva realitat i deixar de repetir programes transmesos de generació en generació. Deixant de banda creences limitants adquirides, obres la porta a les infinites possibilitats que la vida t’ofereix.

Si et ve de gust, et convido a venir el divendres 4 de novembre a les 18h a conèixer una mica com funciona l’estudi transgeneracional.

Vinga! Anima’t! T’hi espero!

Si m’envies un missatge a info@evacamarena.com et faré arribar l’enllaç a la sessió (Zoom).

I aquí el deixo l’enllaç a la meva web per si em vols conèixer una mica més:

https://www.evacamarena.com

2 comentaris a ““Per una vida més sana i més lliure” (xerrada on line gratuïta sobre les ordres i prohibicions en l’arbre genealògic)”

Feu un comentari