Presentació del llibre “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud” per Mónica Planas Piera

diario_de_gratitud

 

El divendres 11 de novembre de 2022, a les 18:30 hores, es celebrarà la presentació del llibre “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud”, escrit per la il·lustradora i creadora del mètode Acuarela Emocional™ Mónica Planas Piera.

Informació de l’acte 

Activitat:    Presentació de llibre 

  • Títol:           “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud” 
  • Dia:             Divendres 11 de novembre de 2022    
  • Hora:          18:30 hores  
  • Ubicació:   Can Mullol, Bar Degustació, Passatge de Lluís Pellicer, 10,  Barcelona 
  • Presenten:  

Mónica Planas, autora, il·lustradora i creadora del mètode Acuarela Emocional™ 

Antonio Jorge Larruy, facilitador i terapeuta especializat en meditació i  mindfulness 

María Ángeles De Miquel, doctora en medicina, neuroradiólogia  intervencionista 

 

  • Entrada gratuïta 

“Solo gracias. Diario de acuarela y gratitud” és un viatge d’introspecció que va néixer d’una experiència personal de l’autora, que va canviar la seva vida per complet i la va motivar a continuar endavant.

Amb una estructura que gira al voltant de quatre grans elements: reflexions, desperto la meva gratitud, descric la meva gratitud i aquarel·la emocional, el diari segueix la línia i filosofia del mètode Acuarela Emocional™: “tot està bé”, que promou deixar anar sense jutjar, com exemplifica la il·lustradora quan diu: “Des de petits hem après a raonar tot el que sentim, i ho expliquem amb paraules més que permetre’ns sentir-ho pel cos. Comentem que estem tristos o decebuts abans de deixar caure una llàgrima”.

El diari suposa una evolució del mètode ideat per Planas que treballa les emocions a través de l’aquarel·la, potenciant el benestar emocional i reduint l’estrès. “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud” és l’evolució en aquest projecte per ajudar a altres persones a practicar gratitut, una sentiment que moltes vegades no es té en compte i té múltiples beneficis per la salut mental i física. 

gratitud

Sobre Mónica Planas

És dissenyadora de producte, joies i il.lustradora. S’ha format en psicoteràpia i astrologia. L’any 2017 va crear la marca HakunaBcn d’ecografies d’embrions il.lustrades. El gener 2021 va donar a conèixer el mètode Acuarela Emocional™. Fa més de 15 anys li van diagnosticar una malformació arteriovenosa cerebral (MAV). Els dos projectes van néixer de les seves pròpies vivències amb la malaltia i la recerca d’eines per mitigar l’estrès i trobar l’equilibri emocional. Va descobrir la capacitat sanadora de la pintura, que trasllada a un estat en què no existeix el temps ni la ment. Viu cada moment fent que les coses més quotidianes siguin grans èxits. “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud” és el seu primer llibre. 

 

Sobre el mètode Acuarela Emocional™ 

Més de 150 persones, principalment, dones entre 30 i 40 anys, han realitzat cursos del mètode Acuarela Emocional™ i han trobat el benestar emocional reduint l’estrès. Guiades i entrenades per la il·lustradora, altres persones adquireixen la pràctica dels hàbits saludables a través de la connexió interior i pintar amb la tècnica de l’aquarel.la. La publicació de “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud” amplia i enriqueix el mètode amb noves eines antiestrès. 

1 comentari a “Presentació del llibre “Solo Gracias. Diario de acuarela y gratitud” per Mónica Planas Piera”

Feu un comentari