Aprèn sobre el teu estrès i millora’n la gestió

Descompte 25%

Publicat el: 1 de febrer de 2023

Descripció de la promoció

Si has començat l’any amb poca energia, sents que no acabes d’arrancar i et falta motivació, o bé han tornat aquells mals musculars, problemes digestius o cefalees recurrents que has estat patint en els últims temps, podries estar patint estrès crònic.

Ara pots d’aprendre a gestionar el teu estrès de manera diferent, augmentant la consciència d’allò que t’està passant, així com generant coneixement del què pots fer per a reduïr-lo i començar a viure fent canvis eficaços davant el dia a dia frenètic en el què vivim.

L’Equilibrium Experience és un procés de coaching intensiu individual de 3 sessions que t’acompanyarà, amb l’ús de l’eina el Mapa de l’estrès, i et permetrà entendre quins son els elements del teu estrès (com el vius, quines fonts el produeixen i com el perceps) per a canviar-ne la perspectiva de manera efectiva i duradora.

A l’Equilibrium Experience treballaràs:

  • 1a sessió: sessió d’exploració del teu Mapa de l’estrès, ampliant el coneixement i la consciència (120 minuts, individual)
  • 2ª sessió: sessió de coaching per a conèixer el teu Camí a l’estrès i quins elements del teu estrès pots començar a gestionar de forma diferent (60 a 90 minuts, individual)
  • 3ª sessió: sessió de coaching  per a traçar el teu Pla d’acció d’afrontament de l’estrès (60 a 90 minuts, individual)

Gràcies a SomDones, pots fer-ho a un cost més reduït, amb un descompte del 25%

Preu Equilibrium Experience: 600€

Promoció: 450€ *

 

Contacte: coach@gloriaforns.com (655527282)

* promoció aplicable a particulars que iniciïn una Equilibrium Experience abans del 31 de març

Enllaç a la promoció