Col·lecció Som Dones

Descompte del 20% socies de somdones.cat

Publicat el: 27 d'agost de 2022

Descripció de la promoció

La mini Col·lecció Som Dones de la Línea Femenina de Tu Mundo A Color®️.És un reconeixement a la Plataforma de somdones.cat per la seva labor, especialment a Anna Pujol i el seu equip, a totes les dones que formen part.

Vesti el nostre cos conscient, amb una mirada holística per les energías que acompanya’n a las peces com són: la cromoteràpia de las teles africanes i l’energía africana, energia de reiki, concs de quark, connexió amb la natura a través dels seus colors, aromateràpia i l’AlegríAmor de Adjamagnété Lambal.

Mirem pel medi ambient amb dissenys ECO, reciclem botons, entreguen les peces amb bosses del mateix estampat evita’n minvants, artesanal a mà,fomenten compra conscient.

Solidària aporto un 8% a causes socials o ecològiques (aquest moment al Micromecenatge d’Esperança Salta d’Alegria i en la creació de la Cooperativa Tèxtil al Senegal per la Integració de la dona al món laboral, integren a la diversitat de dones al món dede la passarel·la, col·labora’m amb artesanes.

Totes les peces son úniques i exclusives per a dones úniques.

“Empoderat: Sé la Deessa”

Os deixo la explicacio de las peces, si alguna de vosaltres connecta amb la peça, em podeu demandar més informació a adjamagnete@tumundoacolor.com per telegram @adjamagnetelambal, estic al grup de telegram, si preferiu el telèfon el podeu demanar.

Conté cuatre peces.
1. Papillone Kuanyin. La Deessa oriental ens recorda tenir compasió de tu i dels altres.
Disseny ECO pensant en la dona executiva, empresària i emprenedora per se una peça elegant i alhora còmode.

Amb estampat precios de mandala amb tela wax 100% coto, modulable talla 40-42-44, amb bora desigual del davanter i esquena. Botons reciclats. Confecció artesanal a mà🪡

2. Túnica Xamànica Bast. La Deessa egipcià ens diu Independència.
La Túnica Chamánica pensada especialment amb dones connectades al seu Poder de Deessa, xamanes, practicants de meditació i per tota la que vulgui sentirse amb el poder que transmet aquesta peça màgica.
Disseny ECO, amb tela wax coto 100%.
Modulable 40-42-44-46.
Amb botons de flors nácar.
La vora té uns talls, acompanyats per l’estampat.

3. Papillone Freyja. Deesa nòrdica. Audaz, desafía el teu costat aventurer. Assumeix rics i se ossada.

Papillone molt atrevit amb formes centrales, que permet apreciar el jali, jali collaret per la cintura. Amb un estampat molt alegre en tela wax 100% coto.
Modulable 42-44-46. Amb botons reciclats i decoración nácar. Artesanal a mà 🪡

4. Papillone Mawu. Deessa africana connecta amb la Mare Terra. Tenim una gran labor per proteger el nostre Planeta Terra.

Una peça comodisima per customizar amb faldilla o pantaló.
Disseny ECO, amb escot cuadrat. En tela wax, coto 100%. Modulable 38- 40-42, botons reciclats i decoració nácar.
Artesanal a mà 🪡

👘 També en tením kimonos, caftans, premamá i vestits ECO, kimonos per mare e filla iguals.

“Dona Alegria A la Teva Vida”.

Enllaç a la promoció

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE