Consultoria personalitzada en LinkedIn i vendes

10% de descompte

Publicat el: 31 d'octubre de 2022

Descripció de la promoció

Aquesta formació et serà de gran ajuda per a la teva adaptació al món digital, on prospectar i vendre.
T’ofereixo un programa de formació molt pràctic enfocat a emprenedores professionals expertes (coaches, psicòlogues, advocades, consultores, etc.) que vulguin aprendre a utilitzar LinkedIn, amb un mètode senzill i aplicable des del primer moment. És una formació amb la qual tindràs una visió global del panorama digital, des de la visió d’un comercial: crear el teu perfil, continguts i estratègies de manera efectiva.

LinkedIn és una xarxa social professional amb més de 850 milions d’usuaris a tot el món i uns 15 milions a Espanya, és un aparador virtual ideal per al teu negoci i una eina molt potent per evitar la “porta freda”.

Per triomfar a LinkedIn és necessari dedicar-li temps i carinyo i hem de ser conscients que els resultats no arribaran d’un dia per l’altre: hem de ser constants tant pel que fa a publicacions com pel que fa a interactuar amb la nostra audiència.
De la mateixa manera, per a triomfar en vendes hem d’aprendre a tenir una mentalitat enfocada al client i a les seves necessitats. És molt important tenir la venda interioritzada: veure-la com una aliada i no com una enemiga.

Enllaç a la promoció