Desfilada Femenina per la integració de la diversitat de dones

Gaudír de la Desfilada

Publicat el: 18 de juny de 2022

Descripció de la promoció

Em complau convidar-vos a la Desfilada Femenina per la Integració de la Diversitat de dones;capacitats diverses,LGTBI i diversitat de dones. Serà a Terrassa.

Presenta’n la segona Col·lecció Càpsula de la Línia Femenina de Tu Mundo A Color: “Madres bajo la piel”,juntament amb la Col·lecció Càpsula de “Som Dones” que vaig fer exclusiva per la Expo-Mercat.

Organitzant, juntament amb la Associacio d’Avis de la Maurina i el Centre Cívic i Comunitari de la Maurina en Terrassa i diferents col·laboradors.

La Línia Femenina per a l’empoderament de la dona, amb un missatge “Empoderat: sigues la Deessa” Amb Col·leccions Càpsula de Peces Úniques per a Dones Úniques: que reflecteixen la bellesa i l’autenticitat de la diversitat de les dones. La Línia Femenina transmet la reconnexió a la nostra feminitat, fomentar una vida plena de llibertat i potenciar la Alegría de les nostres vides, connectades als colors de la Mare Terra.

* Dia Desfilada: 27 de juny
* Horari: 18:00 a 19:30 hores.
* Lloc: Centre Cívic i Comunitari Terrassa la Maurina. Carrer Núria cantonada Franc Contat a la ciutat de Terrassa.
https://g.co/kgs/odv2mb

PDA: Atès que la Col·lecció està reflectida la immigració, hem valorat sigui una Desfilada Benèfica Voluntària pel proyecte” Els enfants de la Fôret, a Senegal (África).

Una Desfilada plena d Alegria. Us esperem, amb molts de colors. ¡¡¡¡

Adjamagnété Lambal & Tu Mundo A Color

Enllaç a la promoció