SomDONES col·labora amb el programa GIRA MUJERES

Emprenedoria

Publicat el: 6 de febrer de 2023

Descripció de la promoció

Arranca la 7a edició de GIRA Mujeres, un projecte de Coca-Cola, amb l’objectiu de fomentar i donar suport a l’emprenedoria liderada per dones. Per aconseguir-ho, es du a terme un itinerari formatiu, complementat per mentòria individual, per tal d’analitzar la idea de negoci i treure’n el potencial més gran.

 

T’animem a participar a la categoria “Vull emprendre” dirigit a dones d’entre 18 a 67 anys que tinguin una idea de negoci, motivació i ganes de treballar-hi.

 

El programa ofereix 12 hores de formació empresarial ON LINE, 4 hores opcionals i suport individual per realitzar el CANVES SOCIAL. Aquest any, seguint els objectius de desenvolupament sostenible afegim 2 hores de mòdul digital i 2 hores d’economia verda, així doncs el Taller consta de 16 hores totals. És impartit per expertes en emprenedoria amb molts anys d’experiència.

 

Un cop conclosa la formació, les participants lliuren el seu Model Canvas Social, podent així optar a un dels 4 premis de 8.000€ en concepte de capital per recolzar la posada en marxa dels seus projectes.

 

Totes les dones que finalitzin el 80% de la formació, podran formar part de la Comunitat Gira i participar als GIRA Dones Talks, un moment de presencialitat i intercanvi per a les participants.

 

Per a més informació no dubtis a escriure’ns a giramujeres@donaactiva.cat o trucar al telèfon: 656 513 573

 

Si tens una idea de negoci, no ho dubtis i participa! No et perdis aquesta oportunitat i accedeix a la pàgina d’inscripció: REGISTRA’T

 

T’esperem!

 

Projecte finançat per

Coca-cola European Partners Iberia, S.L.

Enllaç a la promoció