Què és somdones.cat?

És un punt de trobada on-line de les dones professionals, emprenedores, directives, estudiants i empresàries de Catalunya.

És una EINA de país.

Què trobaràs a la plataforma?

El Xat de les expertes

El xat d’expertes és una eina que us facilita trobar-vos amb altres
dones professionals, compartir experiències, establir col·laboracions,
assessorament, recerca de talent i d’oportunitats.

Permet un intercanvi d’informació i experiència entre expertes de Somdones.cat.

Un directori d'Expertes

Guia de dones professionals de Catalunya classificades per àmbits, de manera que cada dona pugui introduir les seves dades per a ser visible i ser contactada.

Un directori d'Empreses

Guia d’empreses dirigides per dones o propietat de dones de Catalunya classificades per àmbits, per a donar-los visibilitat i ser contactades.

Un directori d'Associacions de dones

Espai reservat a les associacions i xarxes de dones, perquè puguin donar-se a conèixer i es puguin trobar fàcilment, de tots els racons de Catalunya. Es un directori d’entitats on cada nom enllaça amb la web de l’entitat.

Ofertes de Treball

Tant les expertes com les empreses poden publicar ofertes de treball que requereixin dones professionals i que compleixin condicions d’igualtat en quan a condicions laborals i econòmiques.

Promocions

Espai on les expertes i empreses poden publicar ofertes i promocions dels seus productes o serveis, amb avantatges i preus especials per al col·lectiu de dones de la plataforma. Per a les promocions, la plataforma funciona com a mitjà de difusió i comunicació.

 

Formacions

En aquest espai es poden publicar propostes de formació gratuïtes i de pagament. Les formacions gratuïtes son formacions d’una sessió de com a màxim 2 hores, impartida per una experta, generalment de forma online.

Per a les formacions de pagament, la plataforma funciona com a mitjà de difusió i comunicació, havent de abonar un preu per a ser visible en la plataforma. Un cop publicada la formació, la formadora i les participants es contacten directament.

Les formacions anunciades poden ser de diferents temàtiques o àmbits: empresarials, lideratge, finançament, branding, etc.

 

Servei de Plans d'Igualtat

En aquest espai es pot sol·licitar l’el·laboració de plans d’igualtat per a empreses. Aquest servei està prestat per un equip professional d’expertes en Igualtat.

Una Agenda

Agenda actualitzada i constant de les diferents activitats adreçades a les dones que s’organitzen a Catalunya.

 

Entrevistes a dones referents

En aquest espai trobaràs entrevistes a dones referents del nostre país de diferents àmbits professionals.

Notícies

Un apartat de notícies, tant notícies de Somdones als mitjans de comunicació com altres notícies que puguin ser d’interès per a les dones.

 

Com funciona la plataforma?

PAS 1: Qui pot donar-se d’alta a la plataforma?

Qualsevol dona de Catalunya podrà donar-se d’alta a la plataforma amb un usuari i contrasenya, de forma completament gratuïta per estar visible en la plataforma, acceptant la nostra política de protecció de dades. Pot estar donada d’alta com a experta, com a empresa o tenir ambdós perfils en el mateix usuari.

REGISTRA’T si encara no tens usuari !

PAS 2: Qui pot publicar continguts a la plataforma?

Qualsevol experta o empresa pot publicar ofertes de Feina, Formacions i Promocions de forma gratuïta. Per fer-ho INICIA SESSIÓ, i podràs crear i modificar els teus continguts des del PANELL.

Per a la resta de serveis, contacteu amb la plataforma SomDones.cat.