Si vas guanyar un val de Ringana al networking d’estiu, encara el pots bescanviar!

Hola a totes,

El passat 19 de juny vam estar fent una presentació del negoci de Ringana, en relació a la ponència “Dones i treball, perquè ens costa a les dones avançar professionalment? que van fer les cinc magnífiques convidades: Sílvia Cópulo, Elsa Artadi, Estel Solé, Joana Barbany i Magda Oranich.

Es van sortejar uns vals i algunes de les assistents en van ser les afortunades. Dic afortunades perquè utilitzar aquest tipus de cosmètica vegana, fresca i sostenible ens allunya dels tòxics que sovint fem servir en cosmètica, higiene, suplementació, etc. i ens permet seguir un estil de vida més saludable, alhora que saludable pel planeta. Així que si en tens un, no el deixis perdre, estic convençuda que val molt la pena.

Si en tens un, o si no en tens però creus que aquests productes poden ser els que vols provar a casa i amb la teva família, no dubtis més i posa’t en contacte amb mi. Us assessoro, acompanyo i deixo provar tot allò que, alhora, faig servir en el meu quotidià. Un espai de cura personal, distès on els sentits prenen protagonisme.

Anima’t i parlem-ne: http://lizana.ringana.com

RINGANA, productes de cosmètica vegans, frescos i sostenibles

 

Feu un comentari