forum-final

El Xat de les Expertes

Benvinguda al xat de Somdones.cat, un espai de comunicació i de trobada.

En aquest xat, no estàn permeses les desqualificacions ni les faltes de respecte. Es restringirà l’accés a la usuària que tingui un to agressiu o de despreci envers les altres expertes.

Anima’t a compartir amb la resta d’expertes, crea un missatge.

Vols assistir a un workshop-dinàmica GRATUÏT d’INTRODUCCIÓ a la INTELIGÈNCIA ARTIFICIAL amb 15 places limitades que es realitzarà el dies 3 o 4 de maig, 3 hores de tarda de manera presencial al districte 22@?? Realitza la següent enquesta i envia un correu confirmant que vols assistir-hi a: annapujolferran@gmail.com.
La importància de cuidar-te a tu  mateixa. Quan totes les coses passen davant de tu, has d’actuar. Amb els consells d’Anna Pastor, Coach i formadora, capgiraràs aquesta realitat. Dia: 11 abril 2023 Hora: 17:00 h Durada: 1 h Lloc: Online Municipi: Salou Enllaç: : https://meet.google.com/bcn-cfjs-xym O marca el: ‪(ES) +34 872 55
S’acosta el 8M i com que totes les dones VOLEM SER VISIBLES us animem a enviar-nos un vídeo en vertical, dient el teu nom, professió i un adjectiu que et defineixi i enviar-lo al comunicacio.somdones@gmail.com Teniu temps fins el diumenge 5 de març! Us animem a totes a fer-ho!