forum-final

El Xat de les Expertes

Benvinguda al xat de Somdones.cat, un espai de comunicació i de trobada.

En aquest xat, no estàn permeses les desqualificacions ni les faltes de respecte. Es restringirà l’accés a la usuària que tingui un to agressiu o de despreci envers les altres expertes.

Anima’t a compartir amb la resta d’expertes, crea un missatge.

Bona tarda, us voldria preguntar si alguna de vosaltres és la persona que coordina aquest progrma directiu a Aula Magna? Si és així, m’agradaria posar-m’hi en contacte. Moltes gràcies Meritxell
Bona tarda! Moltes gràcies per aquest espai de compartir i crear sinèrgies! Tot i que porto molts anys en Banca, dins àrea de Control de Gestió, en “el meu temps lliure”, mitjançant el coaching sistèmic, acompanyo a emprenedors i empresaris per obtenir més claredat i comprensió sobre algun aspecte del
No tens por de la foscor, tens por del que hi ha. No tens por de la gent que t’envolta, tens por del rebuig. No tens por de l’amor, tens por de no ser estimada. No tens por de deixar anar, tens por d’acceptar que ja se’n va anar.
Bones noies 🙂 Jo soc la Lourdes Nicolich, actualment estic emprenent el meu projecte de Mamut Art Studio i estic a la part final del pla de màrqueting i SEO. Tot un món!